dimarts, 1 de setembre del 2009

LA CRÒNICA: Barça 3 - Sporting 0


Partit travat i ben plantejat per Manolo Preciado en el qual al Barça li va costar molt trobar el seu lloc al camp i practicar el seu futbol de toc que tants bons resultats va donar l’any passat. Les dues línies de quatre, molt juntes dels “sportinguistes” van fer molt difícil la ràpida circulació de pilota dels blaugrana, i Xavi no va saber agafar el control del partit davant de les dobles marques que li feien els rivals. La primera part va ser espessa i amb les ocasions més clares per part dels blanc i vermells, fins que el partit es va desencallar en dues accions a pilota parada molt ben executades. A la segona part tot va ser més fàcil, l’sporting es va obrir una mica i el domini ja va ser de total color blaugrana, tan per possessió com per ocasions. A les acaballes va arribar el gol de Ibrahimovic, que esperem que sigui el primer d’una llarga llista. La creu del partit van ser les lesions de Bojan i Maxwell que esperem que amb aquests quinze dies d’aturada del campionat tinguin temps de recuperar-se.

1x1

VALDES: Concentrat – Va tenir un parell d’intervencions de mèrit a la primera part, sempre atent a les sortides i col·laborant en el joc de l’equip.

ALVES: Incisiu – Ocupant com sempre tota la seva banda, va complir en defensa i va destacar en atac amb bones internades i els centres dels dos últims gols. S’ha d’acabar d’entendre amb Pedro.

PUYOL: Treballador – El “capi” complia 300 partits en lliga i va fer un partit seriós, sense fissures i amb gran presencia al centre de la defensa. A la primera part va tocar molta pilota degut als probles del mig del camp per fer-se amb el control del partit.

PIQUÉ: Desconegut – Mal partit de “Piquenbauer”, desencertat en les passades llargues, descol·locat en algunes accions i lent en d’altres. Un mal partit que ben segur serà tan sols una anècdota de la temporada.

MAXWELL: Acoblant-se – Entrant bé per la banda i molt bé en el tall, li falta encara entendres amb el porter i els companys però mostra grans qualitats físiques i tècniques. Va acabar amb una contractura que el tindrà fora algunes setmanes.

SERGIO: Desencertat – Partit horrorós del de Badia, perdut en el pivot defensiu, lent en la circulació i molt imprecís en la passada. Porta un inici de temporada fluixet, però millorarà segur.

XAVI: Lider - Un dia més el de terrassa va ser dels millors i l’autèntic motor de l’equip. Li va costar entrar en joc, però la segona part va ser completament , s’en va fer l’amo i la va controlar com va voler. Amb les baixes de Messi i Iniesta va ser l’autèntic líder de l’atac blaugrana.

KEITA: Sobrat – El Malià està molt fi en totes les facetes, toca, passa, ataca i defensa amb molt de criteri. Va participar en el primer i va marcar el segon, va fer un pal i d’altres rematades perilloses. Va ser el millor i aquest any pot ser clau per l’equip.

PEDRO: Electric – Encertat en la majoria d’accions, amb llibertat per entrar per la banda o pel mig va ser un perill constant sense fer un gran partit. Està començant a agafar un rol molt important per l’equip.

BOJANRematador – Va marcar un gol i va generar molt de perill. Va xutar diverses vegades mostrant el seu instint golejador, al final potser es va agradar massa jugant-se algunes jugades que hagués pogut assistir a un company. Va acabar lesionat i en té per dues-tres setmanes.

IBRAHIMOVIC: Golejador – Va costar però després de diverses oportunitats, zlatan va marcar el primer gol com a blaugrana, va deixar bons detalls però encara li falta posar-se a to físicament i entendres més i millor amb els companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.