divendres, 18 de setembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 3

Barça vs Atlético de Madrid
(Camp Nou, 19/09/09 a les 22h)

Dissabte es disputa un dels clàssics de la lliga i probablement un dels partits sempre més entretinguts de la lliga. Al llarg de la història els dos equips ens han brindat partits memorables, i esperem que aquest cap de setmana no sigui diferent. L’Atlético ha fet un inici de campanya certament decebedor però el Barça faria bé de no confiar-se perquè els “matalassers” són imprevisibles.

Els d’Abel Resino no poden comptar amb el seu porter titular (Sergio Asenjo) convocat amb Espanya sub-20, una baixa important que haurà de suplir el reserva Roberto. Només tenen 16 jugadors disponibles per tant s’ha hagut de tirar de cantera per completar la convocatòria (Keko, Koke, De Gea). Hi ha varies incògnites en l’alineació però pot ser del tipus: Roberto, Valera, Ujfalusi, Juanito, Antonio Lopez, Assunçao, Jurado, Maxi, Simao, Forlán i el Kun.

Pel que fa a Guardiola, entrarà Chigrinsky al titular, probablement per Piqué, rotació al lateral esquerre i presumiblement entrarà gent com Sergio i Pedro. Així doncs l’onze podria ser el format per: Valdes, Alves, Chigrinsky, Puyol, Maxwell, Sergio, Keita, Xavi, Pedro, Messi i Zlatan.

Esperem que el partit no defraudi i sigui un bon espectacle, el que queda clar és que el Barça no ho tindrà tant fàcil com l’any passat i que els del Manzanares plantaran cara i buscaran la victòria que els hi doni ales després de l’empat de dimarts i el mal inici a la lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.