dimarts, 29 de setembre del 2009

LA PRÈVIA DE CHAMPIONS: Jornada 2

Barça vs Dinamo Kiev
(Camp Nou 29/09/09 20.45)

Torna la Champions al Camp Nou amb un partit que ja ha esdevingut un clàssic dels darrers anys de Lliga de Campions. Per tots és recordada la remuntada de fa avui 16 anys, gran exponent del joc del Dream Team i el 0-4 del 5 de Novembre de 1997 que ens va clavar el Dinamo d’un joveníssim Sheva (amb Hat-trick inclòs) i que va eliminar un trist Barça de Van Gaal de la competició (amb gent com Oscar i Ciric al titular).

El Dinamo actual és un equip jove que ha recuperat la figura de l’ex-pilota d’or vingut a menys que espera recuperar el seu futbol al seu club d’origen. En els últims anys el Dinamo, igual que el Shakhtar, ha incorporat jugadors brasilers i africans per complimentar les plantilles formades per gent de la casa. Destaquen jugadors com Magrao, Yussuf, Vukojevic, Eremenko i els internacionals ucraïnesos Gusev, Milevskiy i Aliyev. Amb la possible baixa de Sheva l’equip inicial podria ser el format per: Shovkovskiy, Betao, Almeida, Ghioane, Gusev, Vukojevic, Yussuv, Ninkovic, Aliyev, Sheva o Magrao i Milievskiy

El d’avui es planteja pels blaugranes com una oportunitat d’endur-se la primera victòria de la competició i començar a cimentar el pas a vuitens de final. També serà una nova ocasió per Ibra de seguir sumant i acoblant-se a l’equip i per Márquez i Iniesta per rodar-se en les dinàmiques de l’equip després de la lesió. L’equip té la baixa d’Henry, Bojan i Chigrinskiy (no pot jugar), el qual ja ha passat informes dels seus compatriotes. Amb alguna possible rotació l’onze d’aquesta nit podria ser el format per: Valdes, Alves, Marquez, Piqué, Maxwell, Touré, Sergio i Xavi, Iniesta, Messi i Zlatan.

Els altres dos rivals del grup s’enfronten aquesta tarda a Rússia en un duel desigual però que el camp i la climatologia poden afavorir el conjunt de Kazan. La nit es completa amb altres partits interessants com el Fiorentina-Liverpool, el Rangers-Sevilla i l’Arsenal-Olimpyakos.

Veure’m si l’equip respon davant d’un rival de menys entitat i torna la màgia al camp nou en aquesta nova nit de Champions, tu quin creus que serà el resultat?

2 comentaris:

  1. Partit assequible però sense ser un passeig militar, jo crec que un dos o tres a zero... em mollo, 3-0 amb gols de Messi, Xavi i Alves.

    ResponElimina
  2. Mmmmmmmmmmmmm... tinc la sensació que haure de suar la cansalada. No serà fàcil. Vital guanyar !!! 3-1 !!!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.