diumenge, 27 de setembre del 2009

LA CRÒNICA: Màlaga CF 0 - Barça 2

Victòria important en un partit gris dels blaugranes que van tenir que resoldre els canvis, en un dia en que l’àrbitre i el rival li van complicar molt la vida als de Pep Guardiola. El Màlaga va fer un plantejament ordenat, seriós, però excessivament dur en algunes accions que van treure de polleguera a l’equip blaugrana, ahir de “rosa mango”. Van complicar molt la fluïdesa del joc del Barça posant Juanito a sobre de Xavi i les dues puntes apretant els centrals, fet que va complicar molt la sortida de pilota.

Capítol apart mereixen Wellington i el col·legiat Delgado Ferreiro, ambdós van fer un partit incomprensible des de tots els punts vista. El defensa brasiler es va guanyar l’enemistat dels culers a base de trepitjades, cops de puny, empentes i trifulgues i no es va guanyar més que una groga per protestar... L’àrbitre va fer un partit indigne, no va saber aturar el joc subterrani dels andalusos i no va veure cap de les jugades conflictives (tampoc els assistents) i va resoldre molt malament totes les disputes entre els dos equips. Va expulsar “Tito” Vilanova per res i Luque en una entrada dura però res comparable amb la resta del partit... trist fins i tot en l’acte on va confondre Abidal amb Touré i Messi amb Chigrinskiy...

1x1

VALDES: Desaprofitat – No va tenir cap tipus de feina, va passar el partit escalfant i esperant algun xut del rival, que no va arribar.

ALVES: Incisiu – Dani en la seva línea, entrant per la banda a plaer i col·laborant en la distribució del joc blaugrana quan, com sempre, el mig està molt ple de rivals. Va aturar al seu amic Duda en totes les ocasions.

CHIGRINSKIY: Lesionat – L’Ucraïnès segueix acoblant-se a les dinàmiques de l’equip, bé en la circulació i poc exigit en defensa. La lesió aturarà la seva adaptació a l’equip unes setmanes. PIQUÉ: Ofensiu – Partit complert de Gerard que va arrodonir amb un gol i amb una ocasió claríssima. Protagonista com sempre en la sortida de pilota i aquest cop també per l’agressió del defensa Wellington.

PUYOL: Roca – El de la Pobla està molt fi últimament tant en el tall com ens la direcció de la defensa. S’està mostrant infranquejable i la seva tasca com a capità de l’equip és sempre indispensable.

ABIDAL: Omnipresent – Gran partit del francès, molt segur en totes les jugades a darrera i molt actiu en atac. Va fer grans internades per l’esquerre, i en tot moment es va mostrar molt encertat.

TOURÉ: Nerviós – Després de dos partits, Yayá tornava al titular, va fer un partit digne però en alguns moments es va mostrar imprecís i nerviós. Va perdre els papers amb l’àrbitre, comprensible però controlable.

KEITA: Sòlid – Seidou segueix guanyant-se cada dia que passa la seva plaça en l’onze inicial, el malià està molt encertat en totes les jugades tant d’atac com de contenció..

XAVI: Marcat – Pedra angular del joc blaugrana, li va costar molt fer-se amb les regnes del partit degut a la gran pressió exercida pel Màlaga. El cansament andalús i el marcador li van facilitar la feina a la segona part.

HENRY: Desafortunat – Partit amb expectatives pel francès que per una vegada jugava de nou, però “titi” no la va rascar l’estona que va estar al camp i per si fos poc va ser substituït per lesió. IBRAHIMOVIC: Enratjat – El suec segueix amb el seu particular idil·li amb el gol, i ja en suma cinc en cinc jornades. Bon partit de Zlatan, sempre lluitant amb els defenses i intentant servir pilotes a les bandes i a la segona línea.

MESSI: Maltractat – Partit complicat per “la pulga”, des del inici aturat a puntades de peu i estirades de samarreta. Tot i així, com sempre, Leo no s’arronsa i ho va provar de totes les maneres. Gran assistència en el primer gol i falta de sort en l’últim tram on es mereixia el gol.

PEDRO: Dinàmic – Molt actiu tot el partit, ja fos per la banda o col·laborant al mig del camp. Encertat en el regat i entregat en la recuperació, bon partit del canari, que amb la lesió d’Henry haurà d’entrar més sovint.

1 comentari:

  1. Llàstima de les lesions, però de moment encara es poden suplir sense problemes. Partit espes però cinquena victòria al sarró.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.