dimecres, 23 de setembre del 2009

LA CRÒNICA: Racing 1 - Barça 4

Partit encarrilat des del principi amb bon joc, control de la possessió i grans jugades d’atac. Primera part completament controlada amb un futbol a estones brillant i amb el Racing rendit al talent de “la pulga” i el suec “obrellaunes” que va fer el seu quart gol en quatre partits. Després gol del millor del món i el tercer de Piqué a passada magistral d’esperó de Ibra, que cada dia ens regala pinzellades de la seva enorme qualitat.

Com últimament, segona part més fluixa, però aquest cop sense el descontrol i la falta de concentració de dissabte. Segon gol de Messi i lesió al turmell de Ibrahimovic, que veure’m si podrà jugar dissabte a Màlaga. Partit seriós i ben jugat per part blaugrana, els de Mandiá només van atacar un parell de cops i van marcar un gol de gran jugada personal de Serrano, amb la col·laboració inestimable de Márquez.

1x1

VALDES: Espectador – Gens de feina, el Racing només va atacar un parell de cops tímidament i en el gol no va poder fer res davant del xut inapel·lable de Serrano.

ALVES: Màquina – Com sempre un exemple en l’entrega i l’esforç i un autèntic pulmó per la banda dreta. Juga de tot, defensa i ataca amb criteri i els seus centres són un perill constant.

PIQUÉ: Golejador – Partidàs com sempre i a sobre amb la recompensa del gol. Segur a darrera, pujant la pilota amb criteri i encertat en totes les accions. Amb un xoc fortuït amb Geijo es va fer un trau al cap que el va fer anar embenat quasi tot el partit. MÁRQUEZ: Tou – Va entrar a l segona part i es va contagiar en excés del ritme baix regalant el gol de Serrano.

PUYOL: Capità – Tornava el capità i va demostrar la gran valua que té dins dd’aquesta plantilla. Bon control de la defensa, sense massa problemes i ben solventat amb la pilota als peus.

ABIDAL: Segur – Partit poc exigent, va poder pujar tímidament per la banda però sense massa profunditat.

SERGIO: Retornat – Bon partit del de Badia, va tornar a ser el de l’any passat amb encert en la passada i controlant el mig del camp. Molt bé en la contenció i en l’equilibri defensa-atac de l’equip

KEITA: Actiu – Sembla que el Ramada ha dotat al malià d’una dosi extra de força i motivació. Partit complet tant en la recuperació com en la creació. Va provar les jugades personals i el xut des de fora en diverses ocasions.

XAVI: Distribuïdor – Un cop més liderant el mig del camp blaugrana i aportant talent a totes les seves accions, està en un estat de forma excepcional i és normal que ho kugui tot.

HENRY: Inoperant – Partit extremadament fluix d’Henry, comença a ser preocupant, no tant que no marqui, sinó la falta de convicció i la manca de confiança que denota. Ens comença a recordar l’Henry del primer any i això és molt mala senyal.

MESSI: Estel·lar – Dos obres d’art i un centre precís al cap de Ibra van arrodonir un partit completíssim de Leo, el qual ha començat la temporada en ratxa i directe cap a la pilota d’or. Amb ell al camp tot és diferent, i amb llibertat és completament imprevisible. INIESTA: Jugón – Comença a reaparèixer el gran Iniesta, amb les seves conduccions i passades magistrals.

IBRAHIMOVIC: Màgic – Va tornar a obrir la llauna, com ja es va fent habitual, i segueix demostrant la seva qualitat en cada jugada. Gran assistència a Piqué en el tercer gol i en general un partit força bo. Va acabar lesionat en un turmell, veure’m l’abast i el possible temps de baixa. PEDRO: Elèctric – Molt actiu i incisiu per la banda, va sobrat de físic.

1 comentari:

  1. Partit més fàcil del que pensava, sembla que aquest cop li haurem de donar la raó al Ferencvaros i als altres que ho veien més clar.
    Només espero que lo de Ibra no sigui res.
    Com Henry no espavili fitxam a Luis Suarez JA!!!!!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.