dimecres, 16 de setembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 1 Champions League

Internazionale vs FC. Barcelona (Giuseppe Meazza, 20.45)

Ara mateix no trobaríem un partit a Europa amb més morbo que l’Inter-Barça d’aquesta nit a San Siro. El principal atractiu serà el retrobament de Eto’o i Ibrahimovic amb els seus excompanys i en el cas del suec, la reacció dels que van ser la seva afició els últims tres anys. Però també el tornar-se a enfrontar amb Motta i el cara a cara de dos tècnics molt diferents, amb estils contraposats i que d’una manera o altra han estat sempre molt lligats a Can Barça.

A part del contingut emocional del partit, veure enfrontar-se el campió espanyol amb l’italià és sempre un partidàs i ple d’al·licients a nivell merament futbolístic. L’Inter presentarà la seva idea de defensa rocosa, mig del camp treballador i puntes ràpides i dinàmiques, assistides aquest any per la presència d’una mitjapunta creadora i amb arribada (Sneijder). La dupla Milito-Eto’o té molt de gol així que la defensa blaugrana haurà d’estar molt atenta als seus moviments, així com en la sortida de pilota. Mourinho sembla que ja té l’alineació defininida, amb l’únic dubte de Muntari o Stankovic per completar el “trivot” amb Motta i Zanetti. El possible onze seria el format per: Júlio César, Maicon, Lúcio, Samuel, Chivu, Zanetti, Motta, Stankovic o Muntari, Sneijder, Milito i Samuel Eto’o.

Per contra el Barça es presentarà suposo amb tota l’artilleria, només amb el dubte d’Andrés Iniesta, el qual surt d’una lesió i se l’ha de dosificar una mica. En el seu lloc entraria Keita, el qual està fent un gran inici de campanya. Al lateral esquerre hi ha el dubte de sempre, però suposo que pel tipus de partit és més per les qualitats del francès Abidal. L’equip podria ser el format per: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Touré Yaya, Keita, Xavi, Messi, Henry i Zlatan Ibrahimovic.

Serà segur un partit vibrant i intens, el que no està clar és si serà molt vistós a nivell tècnic, però esperem que el Barça pugui fer valer el seu futbol de toc per davant de l’estil agressiu dels interistes. Esperem també que regni el fair play i les bones maneres amb casos com els de Eto’o, Mourinho i Ibrahimovic.

Quin creus tu que serà el resultat del partit?

7 comentaris:

  1. Pronostico un partit boig sense mig del camp amb molt gols. 2-2 o 3-3.

    Costinha.

    ResponElimina
  2. Discrepo, partit gris i espès amb empat o victòria per la mínima, amb pocs gols. 0 a 0

    ResponElimina
  3. crec que guanyarà el barça 0-1 amb gol de Ibra. No m'agrada com a persona. es molt xulo no? en plan: marco el gol o dóno el gol, em quedo quiet, veniu a abraçar-me, sóc molt bo...com diu el gran gozalo (radio marca) és un "prima donna".
    quin pallasso el monclús. no hi ha periodista esportiu al món més pilota i ple de tòpics que aquest tio. si no està a gust a ràdio marca que marxi, però que no llepi tant als seus caps! no saps si és culé, perico o merengue. per favor

    anònim

    ResponElimina
  4. per cert, no se on posar-ho, però lo del keirrison clama al cel. laporta! la comissió! cobard! dimisió! i la del henrique també!!

    gato

    ResponElimina
  5. Crec que perd el barça per poc, però perd. I al camp nou hi haurà Vendeta!

    ResponElimina
  6. El barça ganará pero sufrirá. Tiene que llegar al bernabeu sí o sí.

    Un saludo desde http://alotroladodelacal.blogspot.com/

    ResponElimina
  7. Començo a estar curt de paciéncia amb l'Zlatan...

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.