dilluns, 14 de setembre del 2009

LA CRÒNICA: Getafe 0 - Barça 2

Gràcies al merder televisiu que regna en aquest principi de temporada a la lliga espanyola, el partit no va poder ser vist per tota la gent que hagués volgut, creant així una tornada al passat quan el transistor era la millor manera de seguir els partits en directe i els ulls del narrador de torn servien per poder fer-se una idea dels esdeveniments del partit. Això és bàsicament el que ens ha passat en aquesta jornada de lliga, per la qual la crònica i les sensacions del partit del Coliseo Alfonso Pérez no seran les més acurades i estan basades en els resums i repeticions del partit. Per aquest fet, aquesta setmana, i que no serveixi de precedent, no hi haurà l’1x1 dels jugadors blaugrana.

Partit espès del Barça a la primera part, on el Getafe va plantar cara i amb dos pilotes al pal va disposar de les oportunitats més clares. Els joves Pedro i Jeffren segueixen demostrant que es pot comptar amb ells. La segona part, amb l’entrada de Messi i Iniesta va ser de clar color blaugrana, amb un joc més ràpid i imprevisible que sumat a la baixada física dels madrilenys va propiciar la victòria culer. Primer amb una rematada afortunada de Ibra i després amb una excel·lent jugada col·lectiva acabada amb una bona passada del suec i una rematada inapel·lable del cap de la “pulga”. Bon partit de Chygrynsky en el seu debut oficial, seriós a darrera i encertat en el desplaçament de pilota. En definitiva, partit treballat on van decidir els cracks.