dimecres, 16 de setembre del 2009

Curiositats by gruyere

Els colors de l'Atlético de Madrid són a franges vermelles i blanques com l'Athletic de Bilbao, perquè anteriorment l'Atletico era un filial de l'Athletic. I que els colors dels de Bilbao són vermells i blancs perquè segons sembla, fa temps van enviar un emisari a comprar les samarretes a Blackburn (per tant els colors de el Blackburn Rovers, blau i blanc) però com que no en quedaven, va tenir de comprar les que trobés, i va trobar les del Southampton, amb les franges actuals.

by Gruyere

3 comentaris:

  1. mira, no m'ho crec aixó! quina estupidesa! l'atlético filial de l'athletic? va home va. el que si que vaig sentir l'altre dia és que els colors originals de la juve era el rosa, però cansats de la mofa dels seus rivals, van decidir anar a comprar a anglaterra unes equipacions noves, i les hi van comprar al derby county crec, bianco-nero doncs. fa un parell d'anys la 2a equipació de la juve era un homenatge als seus colors. hauriem de dir la "rosa vechia signora"?

    Gato

    ResponElimina
  2. A mi també em sona una mica raro, però rebuscant per internet apareix varies vegades la referència a les samarretes del Blackburn i del southampton (quan no van trobar més dels Rovers). Lo de filial no ho crec, és més que uns de Bilbao van fundar un club a Madrid i li van posar Athletic de Madrid i compartien els colors de la samarreta...

    Curiós molt, ara veritat, no està confirmat....

    ResponElimina
  3. A mi una vegada em van explicar que la samarreta del Madrid era de color de merda, però una vegada una senyora de fer feines hi va posar lleixiu enlloc de detergent i van quedar blanques.
    Segons sembla és informació 100% contrastada.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.