dilluns, 21 de setembre del 2009

LA QUINIELA MILIONÀRIA - RESULTAT JORNADA 3 + PRONÒSTIC JORNADA 4

RESULTAT JORNADA 3:

El primer pronòstic d'aquest nou repte ha començat amb pèrdues considerables. Tansols s'han obtingut 8 "columnes" amb 10 encerts. Aquest premi de 5ª categoria ha reportat un total de 51,60 €. Destacar que tansols s'ha produït un encertant del plè al quinze que s'ha embutxacat més d'un milió i mig d'euros. Recordeu però que això és una inversió a llarg termini, molta paciència i sort.

S'adjunta la travessa corregida:


PRONÒSTIC JORNADA 4:

Jornada intersetmanal amb una travessa inèdita fins ara amb inclusió de partits de Segona Divisió B, complicant encara més el pronòstic obviament tant pel desconeixement d'aquesta lliga com per la menor diferència entre tots els equips.

El criteri a l'hora de fer el pronòstic recordo que és el d'aconseguir quinieles milionàries, i que per tant, cal pronosticar resultats del tot imprevisibles. De vegades, un premi de 12 encerts és més gran que un "pleno al quince", això passa quan es produeixen resultats inesperats com derrotes o empats del Madrid i del Barça o d'altres equips clarament favorits. En la jornada anterior es va pronosticar un 1 fixe a la victòria del València front l'Sporting i un 1x al Màlaga-Racing perquè es trobava complicat que tant Sporting com Racing traguessin quelcom positiu de les seves respectives visites a Mestalla i La Rosaleda. Doncs bé, ja sabeu el que ha passat, el València ha empatat i el Màlaga ha perdut.

S'adjunta el pronòstic per aquesta jornada:

4 comentaris:

  1. Llàstima, bueno de moment balanç negatiu, a veure com segueix això...

    ResponElimina
  2. No passa res home, és l'avantatge de jugar amb bitllets del monopoly...

    JPrats

    ResponElimina
  3. Ei ! que sí que tenim premi, ridícul, però premi ! 51,60 € ! ja he corregit l'entrada...

    ResponElimina
  4. De moment només hem fallat el Zamora... aquesta setmana ens recuperem.... Falta el toledo i tenim un dotze...

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.