dimecres, 30 de setembre del 2009

CRÒNICA: Barça 2 - Dinamo Kiev 0

Partit treballat pels blaugranes que no es va controlar fins l’arribada del primer gol. Plantejament de Gassaev molt estudiat i sense tancar-se darrera ni donar puntades de peu es van plantar al camp Nou amb orgullo i amb ganes de jugar a futbol. Els ucraïnesos van fer un partit seriós, amb un gran Shovkovskiy que només va fallar a l’1-0 i va fer aturades de molt de mèrit. El Dinamo ho va intentar i fins i tot va marcar un gol que va ser anul·lat, però a la segona part va sucumbir al joc de toc blaugrana, ja més tranquil amb el marcador a favor.

Menció especial al partit de Shevchenko, el qual lluny de ser el killer de fa uns anys, reconvertit a mitja punta ho va donar tot i va complicar la vida ala defensa blaugrana. És d’agrair que gent que ha sigut tant gran en el món del futbol s’esforcin al màxim en els últims anys de la seva carrera i no es deixin anar com molts d’altres...

Pel que fa al Barça destacar la tornada de lo puto crack al titular, va ser el millor en atac de la primera part i el gran rendiment de la defensa en aquest inici de temporada, Piqué i Alves són els de sempre i Puyol i Abidal estan incommensurables. Gran Zlatan que no va marcar però va deixar detalls de classe en totes les fases del partit.

1x1

VALDES: Precipitat - Va tenir poca feina però li van fer un gol i va fer un penal en una internada de Milevsky amb gran “assistència”a de Busquets.

ALVES: Hiperactiu – Com sempre entrant per la banda en tot moment, primera part molt revolucionat però sempre perillós. A la segona va entrar millor i es va entendre molt millor amb Xavi i Messi.

PUYOL: Enorme – El “capi” està que se surt, infranquejable en defensa i amb criteri en la sortida de pilota. Des de que es planteja les seves opcions de futur està com en els millors temps, si segueix així tenim “Puyi” per anys.

PIQUÉ: Eficient – Molt correcte en totes les accions, no va fallar quasi cap passada i a darrera es va mostrar segur en tot moment. Ja no és cap notícia que Gerard sigui sempre dels millors de l’equip.

ABIDAL: ImmensAbi està sembrat últimament, sobrat de facultats físiques i amb gran tranquil·litat amb la pilota als peus, fins i tot es permet entrar per la banda amb perill i arribar a centrar amb encert.

TOURÉ: Motivat – Des del seu pas per Ucraïna que sempre està especialment motivat contra els rivals d’aquell país. Va fer un partit discret i amb certes imprecisions, ha d’agafar el ritme i la forma de l’any passat encara. SERGIO: Empanat – No està fi i es nota, un altra passada enrere que quasi costa un gol a l’equip.

KEITA: Regular - Partit sense massa errades però sense destacar. Com sempre un pulmó al mig del camp i vital en les dues meitats de camp.

XAVI: Director – Com sempre porta la batuta de l’equip i amb gran criteri, va començar com tot l’equip una mica imprecís però mica en mica es va fer l’amo del mig del camp i va donar un recital de passades i controls.

INIESTA: Ofensiu – Només va jugar una part però va demostrar que comença a estar recuperat, va encara els rivals en tot moment i va crear molt de perill. Va fer la passada del primer gol i li van fer un penal força clar. PEDRO: Golejador – Va marcar un gol i va crear molt perill per la banda, és una gran alternativa per les segones parts per la seva velocitat.

MESSI: Figura – Tot i que no li van sortir totes les coses que va intentar, va marcar quan més ho necessitava l’equip i va demostrar la seva classe en tot moment. Es comença a entendre bé amb Ibra, com ja ho fa amb Alves i Xavi.

IBRAHIMOVIC: Talentós – Li va mancar el gol però es va passar el partit delitant el públic amb controls, regats, tacons i jugades brillants. Va tornar a ser un dels millors i cada cop se’l veu més integrat. JEFFREN s.c.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.