divendres, 25 de setembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 5

Màlaga CF vs Barça
(La Rosaleda, 26/09/2009 20h)

Segon desplaçament consecutiu pels de Guardiola, un altre partit a priori trampa però veient el nivell ofert pels dos equips en aquest principi de temporada s’hauria de decantar cap al cantó blaugrana amb facilitat. Els andalusos necessiten un bon resultat que els animi i els culers no volen perdre l’estela del Madrid i seguir amb la seva ratxa triomfal.

El Màlaga ve de fer una gran campanya l’any anterior però aquest curs l’ha començat més irregular, li costa fer gols i encaixa amb facilitat. Va començar de manera brillant amb una victòria per 3-0 davant de l’Atlético de Madrid, però tres derrotes consecutives (Depor, Racing i Espanyol) l’han col·locat a la cua de la classificació. Mantenen la columna vertebral de l’any passat amb algunes incorporacions com Obinna, Forestier, Valdo, Edinho, Xavi Torres (ex Barça B) i Mtiliga. L’onze de Muñiz pot ser el format per: Múnua, Gamez, Wellington, Cuadrado, Mtiliga, Valdo, Xavi Torres, Juanito, Duda, Baha i Obinna.

El Barça es presenta a la Rosaleda amb l’unic dubte de Ibrahimovic i el seu esquinç de turmell de grau 1-2, si finalment el suec no juga ho faria Pedro o Iniesta. Això faria que Henry es col·loqués a la posició que li agrada i d’aquesta manera tingues la oportunitat d’esvair els dubtes que ha generat en aquesta arrancada de temporada. Pel demés, s’espera la tornada a l’equip de Chigrinskiy i Touré suposem que per Piqué (amb molèsties des de fa uns partits i amb el trau que es va fer a Santander) i per Sergio o Keita (que de moment ho ha jugat tot). Així doncs l’onze de Guardiola podria ser el format per: Valdes, Alves, Chigrinskiy, Puyol, Abidal, Touré, Sergio, Xavi, Messi, Henry i Pedro.

La prèvia ja ha començat, ja pots donar la teva opinió i fer un pronòstic pel partit, seguirà el Barça amb el seu inici immaculat o per contra el Màlaga donarà la sorpresa?

2 comentaris:

  1. No ho tinc massa clar, diré 1 a 2, no serà fàcil però tampoc serà un partit complicat.

    Que segueix la ratxa!!!!

    ResponElimina
  2. Per mi normalment aquest és un equip complicat de guanyar en el seu estadi, però veient l'inici de campionat de tots 2 equips em decanto per una altra victòria clara del Barça. Posem un 1-3 ...
    Ara bé quan el Barça perd, hehehe...

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.