divendres, 25 de setembre del 2009

LA QUINIELA MILIONÀRIA - RESULTAT JORANADA 4 / PRONÒSTIC JORNADA 5

RESULTAT JORNADA 4:
Anem de menys a més. Aquesta jornada premi de 12.802,30 € amb un màxim de 13 encerts, llàstima de l'únic partit errat dels 14 primers que evidentment és tracta d'un dels de 2a Divisió B. Tot i aquest premi, el resultat, tant de jornada com acumulat continua essent negatiu, tot i que obtenim una clara millora respecte a la jornada inicial.
He comprovat que en les jornades intersetmanals la recaptació obtinguda és molt més inferior que en la dels cap de setmana. La mitjana de recaptació dels cap de setmana és d'uns 10 milions d'euros mentres que entre setmana descendeix a uns 5 milions. Això comporta que la quantitat destinada a premis sigui molt més inferior entre setmana, concretament la meitat de la del cap de setmana. Traspassat a la nostra aposta això vol dir que en jornada de cap de setmana el premi hauria estat aproximadament el doble i per tant ens hauriem recuperat bastant. Per tant, atès la forta inversió que efectuem cada setmana d'ara en endavant només realitzarem apostes en jornades de cap de setmana.
Adjunto comprobació del pronòstic:



Adjunto pronòstic JORNADA 5:



1 comentari:

  1. Sembla que Zaragossa i Espanyol ens han donat una mica pel cul.... A veure si la pròxima ens recuperem una mica... ànims!!!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.