dimarts, 22 de setembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 4

Racing vs Barça
(El Sardinero, 22/09/09 a les 22h)

Jornada intersetmanal trampa pels blaugranes, el Sardinero sempre ha estat un camp complicat pels interessos culers i aquest any pot ser que no sigui diferent. Recordem l’any passat com es va guanyar in extremis (amb golàs de Messi) o d’altres ocasions on es va perdre clarament com el 5-0 de febrer del 1995, que Pep molt bé recordarà. El d’avui és un partit molt diferent que aquella “debacle” del declivi Dream team, però tot i així s’ha d’estar atent i jugar concentrats al màxim.

L’equip de Mandiá es presenta sense massa baixes, amb els dos nous centrals a l’eix (Henrique i Morris) i amb el veterà Munitis acompanyant al fitxatge Geijo en punta. S’hauràn de vigilar les entrades per banda de Serrano i intentar controlar un mig del camp físic amb Arana, Lacen i Diop. Tindrem l’ocasió de veure com evoluciona el blaugrana Henrique, cedit al Racing, gràcies a la no presencia de la clàusula del “Cagazo”. L’equip que pot saltar avui al Sardinero pot ser el següent: Toño, Sepsi, Henrique, Morris, Pinillos, Arana, Diop, Lacen, Serrano, Munitis i Geijo.

Els blaugranes venen sense massa baixes tot i que les molèsties de “Piquembauer” faran que aquest cedeixi el seu lloc al capità Puyol. També tornaran a l’equip gent com Touré i Abidal, per dotar de més consistència a l’equip, la qual es va perdre a estones el dissabte. “Dima” segueix a l’eix agafant rodatge i és probable que els trident de dalt es quedi intacte. L’onze pot ser el format per: Valdes, Alves, Chigrinskiy, Puyol, Abidal, Touré, Keita o Sergio, Xavi, Henry, Messi i Zlatan.

Pendents de la recuperació de lo puto crack, sembla un equip de garanties per destrossar la porteria de Toño, veure’m si el joc del Barça és més fluït que el demostrat en aquest inici i tenim un partit més plàcid del que a priori s’espera.

Tu quin creus que serà el resultat?

7 comentaris:

  1. Partit complicat, no se perquè veig un empat i tampoc hi ha motius. Sigui com sigui es decidirà al final i espero que amb victòria. 1-2 amb gols de Xavi i Zlatan.

    ResponElimina
  2. Crec que el Barça guanyarà, encara no veig el moment que el nostre estimat equip pugui perdre per més trampa que sembli el sardinero.

    ResponElimina
  3. A mi tansols em preocupa que l'arbitre faci la feina ben feta ! Ho dic perquè el Racing aquest any és un equip molt rocallós, que rasca molt, desde el porter fins als davanters, els quals no paren de cometre faltes per entorpir l'inici de creació desde éls defenses del equip contrari, i això precisament és el que li agrada fer al BARÇA, construïr a darrera. Així doncs, si l'arbitre aplica correctament el reglament, victòria del Barça ajustada. 0-1

    ResponElimina
  4. Collons que pessimistes que esteu tots!!!
    facil no sera, pero si hem de començar a preocuparnos pel racing... malament anem...

    jo dic que guanyaran per dos gols (o tres) de diferencia.

    by ferencvaros

    ResponElimina
  5. Tinc que donar-li la raó al Ferencvaros, però sent principi de temporada i amb l'equip no del tot rodat, és més fàcil que s'et atraganti un partit d'aquest estil...

    Veure'm, però s'ha de guanyar si o si.

    ResponElimina
  6. Com a comentaristes de futbol, encara. Però com a profetes no teniu gaire futur.
    Esperem que en jornades properes ho encerteu més.

    ResponElimina
  7. Ja vaig dir que guanyaria. Aquesta lliga és cosa de dos...La resta poca cosa poden fer.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.