dijous, 17 de setembre del 2009

LA QUINIELA MILIONÀRIA By Sercosdan


Nova proposta que llancem al blog, és quelcom que sempre ens ha passat pel cap de fer però mai ens hem decidit, ja sigui per falta de recursos econòmics o empenta per simular-ho.

Cada setmana en Costinha farà un pronòstic fictici d'una quinela amb 10 dobles i 3 triples, el màxim permès, per valor de 13.824 € amb un total de 27.648 apostes. Es tractarà de fer un seguiment setmanal per veure el que ens gastariem i el que cobrariem si les fessim de veritat, el que evidentment no podem fer per falta de recursos. Anirem veient el pot acumulat i a veure amb quins números acabem la temporada.

Adjunto pronòstic per aquest cap de setmana:


3 comentaris:

  1. jaja ara sí que ja sé com va això! ;)
    Una altra opció també seria que cadascú pengés una quiniela simple o amb un parell de dobles, per veure si ens podem guanyar la vida d'aquesta manera.
    Rogek, el rús

    ResponElimina
  2. Bona inicitiva sercosdan, a veure com va.

    Espero que el triple del Barça sigui perquè et sobrava, perquè dissabte s'ha de guanyar si o si.

    ResponElimina
  3. mllado,

    les quinieles milionàries sempre han estat les que presenten grans sorpreses. Si sempre passés el més lògic ( victòria Barça i Madrid ) hi hauria tants encertants que el premi seria ridícul i per tant la inversió de 13.000 € per quiniela no seria inversió sinò pèrdua directa perque segurament el premi no arribaria al miler d'euros. Ho dic per experiència...

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.