dimecres, 16 de desembre del 2009

LA PRÈVIA: Semifinal Mundial de Clubs

Barça vs Atlante
(Zayed Sports City, 16/12/09 17h)


Primer partit del mundialet d’Abu Dhabi on els blaugranes han de demostrar a les clares que són el campió d’Europa i que han anat als Emirats a endur-se el títol. El rival, “els potros de hierro” de Cancún, han arribat a aquesta semifinal gràcies a una còmode victòria contra els neozelandesos de l’Auckland city per 3-0. Arriben a aquesta competició com a vigents campions de la Champions de la Concacaf, tot i que aquest any no estan fent una gran temporada.

Els de José Guadalupe Cruz són el clàssic equip sud-americà, un joc de possessió molt lent i que intentarà matar el futbol combinatiu del Barça, així com una pressió asfixiant a l’hora de recuperar la pilota, sempre amb molta agressivitat i intensitat. Els mexicans tenen a les seves files alguns jugadors destacats, entre els quals destaca el veterà i ex de Madrid i Atlético Santi “el indioSolari. Són els últims moments d’un bon jugador de bona rematada i reconegut per les seves “piscines”. Al costat de Solari hi ha altres jugadors a tenir en compte com són Pereyra, Arreola, Bermúdez, el porter Villar i curiosament Rafa Márquez, un davanter amb el mateix nom que “el kaiser de Michoacan” i que també ha jugat amb la selecció mexicana. L’alineació que pot presentar Cruz per aquest partit pot ser la formada per: Villar, Martínez, Velazquez, Gonzalez, Rojas, Solari, Navarro, Marquez, Guerrero, Bermúdez i Arreola.

Els de Pep Guardiola amb la incògnita de la participació del crack Leo Messi, venen amb totes les estrelles i endollats per endur-se una victòria i així poder disputar la final de dissabte contra Estudiantes de la plata (que ahir va guanyar per 2-1 al Pohang Steelers de Korea). Per fer-ho haurà d’estar concentrat els noranta minuts i anar a totes en un partit que de ben segur no serà gens fàcil. La clau estarà en si el Barça sabrà portar el ritme del partit o es deixarà endur pel futbol lent dels asteques. La lesió de Keita és l'unic entrabanc (juntament amb Leo) que té en Pep a l'hora de confeccionar una alineació que pot ser la formada per: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Xavi, Iniesta, Henry, Pedro i Zlatan.

Veure’m si l’equip es queda dins dissabte, el que està clar és que tot i que sembla un torneig de costellada, és una copa que els blaugranes no tenen a les seves vitrines, així que s’ha de donar el màxim per aconseguir-la i així tancar el cicle gloriós del 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.