dimecres, 2 de desembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 15

Xerez vs Barça
(Chapin, 02/12/09 22h)
Partit on com be diu Guardiola el Barça ha de demostrar si realment vol ser campió, motivar-se en partits com el de l’Inter o el de diumenge és molt fàcil, però per fer-ho contra un Xerez que tot just ha marcat quatre gols en dotze partits. Els del “cuco” Ziganda són cuers i els hi està costant adaptar-se a una categoria que probablement els hi ve una miqueta gran.

El partit forma part de la jornada 15 i s’ha avançat ja que el Barça ha de jugar el Mundialet de clubs quan aquesta es disputi en la seva totalitat. Si el Barça aconsegueix la victòria a “chapin” es posarà cinc punts per sobre del Madrid, un fet sempre important. L’equip blau no posarà les coses fàcils encara que a priori els blaugranes haurien d’aconseguir una victòria amb certa comoditat.

Ziganda podria donar entrada avui a l’ex blaugrana Victor Sanchez al mig del camp acompanyant als altres quatre migcampistes que intentaran frenar el joc de circulació blaugrana. L’única punta seria un Mario Bermejo que com tot l’equip no està veient porta amb facilitat. El 4-5-1 del Xerez pot estar format pels següents homes: Renan, Francis, Aythami, Gioda, Casado, Victor Sanchez, Bergantiños, Keita, Calvo, Orellana i Bermejo.

Guardiola amb la baixa de Sergio per l’expulsió de diumenge i el descans merescut que ha donat a Piquembauer no compte amb més baixes (a part de Milito) per un partit on presumiblement farà algun retoc respecte a l’equip alineat en el clàssic. Està per veure si es reserva a Messi i a Zlatan per la important visita de dissabte a Riazor i per contra entren homes com Pedro, Bojan o Henry. L’entrada de Touré i Dima i la possible tornada a l’onze del canari Pedro l’equip blaugrana pot formar amb la següent alineació: Valdes, Alves, Dima, Puyol, Abidal, Touré, Xavi, Keita, Iniesta, Pedro i Zlatan o Henry.

El Barça ha demostrar que va a totes tan amb rivals forts com amb rivals més assequibles. En camps com aquests és on es guanyen les lligues, així que aquesta nit no hi ha excuses, toca guanyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.