dimecres, 9 de desembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 6 Champions League

Dinamo Kiev vs Barça
(Lobanovskiy, 09/12/09 20.45h)

Partit transcendental pels blaugranes a Ucraïna on es juguen totes les seves opcions de seguir a la Champions League, ja sigui passant a vuitens com a primers o coma segons. Una mala carambola de resultats podria deixar els de Pep fora de la màxima competició i enviar-los directament a la Europa League, però esperem que això no succeeixi i que l’equip planti cara al Dinamo i a l’ambient gèlid del Valeri Lobanovskiy.

Guardiola es planta a Kiev amb l’equip de gala i amb poques incògnites per desvetllar, la defensa està clara i la presencia dels cracks també, ara falta per veure qui juga al pivot defensiu i on juga el crack de Fuentealbilla, si dóna entrada així a Keita al mig del camp o a titi o Pedro en punta. El Barça s’ha desplaçat amb un parell de novetats importants en la convocatòria com són el retorn de Milito després d’una eternitat i la inclusió d’un Chigrinskiy que no pot jugar Champions però que acompanya l’equip per així poder veure la seva família.

Els homes de Gazzaev intentaran, com ja van fer a l’anada al Camp Nou, complicar molt la vida als blaugranes i intentar tapar molt bé la circulació de pilota culer. Per fer-ho plantaran un 4-3-3, on una de les puntes, presumiblement Sheva, baixarà a ajudar al mig quan l’equip defensi. L’equip no compta amb masses baixes així que podrà alinear un onze de garanties, que pot ser el format per: Shovkovskiy, Yussuf, Eremenko, Betao, Magrao, Mikhalik, Ninkovic, Vukojevic, Yarmolenko, Sheva i Milevskiy.

Guardiola tirarà d’onze de gala en un partit que es presenta molt dur pels blaugranes, tan per la pressió ambiental, les ganes del rival i la climatologia. Evidentment, ni el temps ni l’arbitratge permissiu de l’anglès Howard Webb no seran excusa pels blaugranes, que avui s’han de classificar i ho han de fer primers. L’onze del Barça pot ser el format per: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Touré, Xavi, Keita, Iniesta, Messi i Zlatan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.