dimarts, 29 de desembre del 2009

DESCOBRIM A... Lukaku

Romelu Lukaku
13 de Maig 1983
Alçada: 1.92 cm Pes: 94 Kg
Posició: Davanter
Número: 36
Carrera: Anderlecht 2006-
Internacional: Belgica sub-21 (2008-)


Fill d’ex futbolista (Roger Lukaku) i amb el seu germà també a les files del conjunt de Bruselas, Romelu és un davanter joveníssim (només 16 anys) però que ja està destacant sobre manera a la Jupiler Pro League de Bèlgica (primer divisió). Amb arrels del Congo, Lukaku és un portent físic, molt àgil per la seva alçada i un autèntic “panzer” de l’àrea, recorda molt al davanter del Chelsea: Didier Drogba.

Nascut a Anvers, a la cantera de l’Anderlecht des del 2006 previ pas pel FC Brussels i d’altres equips menors. Tot i la seva curta edat va batre tots els records realitzadors de les categories inferiors i amb els 16 recent complerts ja va debutar amb el primer equip (fins llavors no podia tenir un contracte professional). Aquesta temporada ja ha començat a entrar amb força a les alineacions i a base de gols fer-se un lloc a l’equip i un nom a la lliga.

És un jugador ràpid amb un gran instint golejador i amb una gran capacitat de rematada, tant amb el cap com amb la seva potent cama esquerre. De dribbling fàcil i efectiu no és cap tronc tot i les seves dimensions físiques, les quals a la vegada el fan molt difícil de defensar i d’aturar, si no és amb falta.

Des del club entrenat per Ariel Jacobs s’està posant molta atenció en la correcta progressió i formació del jugador, sovint fent-lo entrar des de la banqueta per no sobrecarregar-lo de pressió, tot i així ja porta 9 gols en 15 partits disputats. Aquestes bones actuacions ja l’han portat a la selecció sub-21 on ja ha disputat 4 partits i ha marcat un gol. Ja ha debutat també a l’Europa League on els seus gols al camp de l’Ajax l’han posat ràpidament als ulls del panorama internacional.

Equips com Barça i Madrid ja s’han interessat pels serveis de Lomanu, el qual té un futur molt prometedor davant seu, veure’m si no s’espatlla i tenim davanter per estona, qualitats no li falten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.