dimarts, 22 de desembre del 2009

FIFA World Player 2009

Leo Messi (ARG) – 1073 vots
C. Ronaldo (POR) – 352 vots
Xavi (ESP) – 196 vots
Kaká (BRA) – 190 vots
Iniesta (ESP) – 134 vots


Amb l’entrega ahir a la nit a Zurich del FIFA World Player, Leo Messi ha estat un cop més considerat com el més gran de l’any 2009 i del panorama futbolístic actual. Messi ha fet un any d’escàndol tan a nivell personal com col•lectiu, amb els sis títols guanyats pels blaugranes. La “pulga” ha brillat amb llum pròpia, tant pels seus gols com per les seves actuacions, tant en atac com col•laborant a la pressió d’un sistema de joc on tot l’equip és important.

La importància de Leo com sempre es demostra en els moments importants, on no s’arruga mai, com amb els dos gols al Bernabeu, els seus gols en les finals: Copa del Rei, Champions, Supercopa d’Espanya i Mundial de Clubs i les assistències vitals en els moments finals de Mònaco i Stamford Bridge. Així com l’any 2006 va tenir un paper secundari per joventut i les lesions no va ni participar en la final de Paris, aquest any Leo s’ha posat els galons deixats per Deco i Ronnie i s’ha erigit com a líder de l’equip dins del camp, s’ha posat l’equip a l’esquena en incomptables ocasions i ha tirat del carro quan l’equip més el necessitava.

En definitiva, Messi ha estat protagonista d’un any clau per la història blaugrana i que juntament amb ell es recordarà un equip que ha entrat en els llibres d’història per la porta gran, amb sis títols, bon joc i una proposta futbolística, ofensiva, descarada i honesta, on primen els interessos col•lectius per sobre dels personals i on sota la batuta d’un gran Pep Guradiola s’està forjant un equip per mantenir el Barça al capdamunt del podi futbolístic mundial.

GRANDE LEO!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.