dijous, 10 de desembre del 2009

LA CRÒNICA: Dinamo 1 - Barça 2

Partit totalment controlat pel Barça tot i l’ensurt inicial del Dinamo amb la col•laboració d’un desafortunat Victor Valdes. Va costar crear ocasions de gol davant les línies tan juntes que va plantejar Gazzaev, però amb una possessió de pilota de quasi el vuitanta per cent i molta paciència els blaugranes van saber portar el partit al seu terreny i esperar el moment oportú per marcar. Messi va tornar a demostrar perquè és el millor del món tot i fallar un parell d’u contra u amb el porter.

El Barça va sortir amb l’equip de gala i ràpidament es va fer amb el control del partit, més en el joc que en el marcador, ja que ben aviat va encaixar el primer gol dels ucraïnesos. Un mig del camp amb molts jugadors blaugranes va crear superioritat a la medul•lar dotant a l’equip de molt de control i deixant l’atac per l’arribada de segona línea i les pilotes baixades per un Zlatan que no va parar de barallar-se amb els centrals del Dinamo.

La defensa es va mostrar prou segura, tot i que Piqué se’l va veure un pèl insegur en algunes accions, fet poc usual amb el central barceloní. Puyol i Alves en la seva línea, contundents i el brasiler ocupant tot el carril dret, ja que Leo es tirava al mig per darrera de la referència Ibra. Menció especial mereix Eric Abidal, el francès porta una sèrie de partits espectacular, és una roca en defensa, un portent físic que últimament fins i tot s’està prodigant a l’atac amb efectivitat, dos assistències de gol en els últims partits, chapeau Eric.

En definitiva, els de Pep Guardiola van fer el seu partit, una sèrie de rondos davant de la impotència del Dinamo que només veia passar la pilota per davant dels seus morros i l’únic que podia fer era alguna entrada dura fruit de la impotència i algun contraatac aïllat. Els blaugranes van fer els deures, són primers de grup i ara toca veure quin serà el rival de vuitens.

2 comentaris:

  1. Molt bé la crònica Marc! M'ha agradat especialment el 'chapeau Eric', és q és tan bo i tan maco eh l'Eric...
    Per cert, els resultats de la fantasy veig q han deixat d'aparèixer des de que van maldades per alguns.... jo a poquet a poquet m'he posat segon a la classificació i ara vaig a pel liderat!

    JPrats

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord Prats, lo de la fantasy ho hem aparcat una mica ja que com sempre només uns quants equips segueixen el ritme... Bona feoina FCB, no et pensis que jo m'hi fixo i he vist l'escalada de posicions... ara lo del liderat ho veig magre...

    Lo de l'abidal, fora conyes, comença a ser serio, el tio està intractable.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.