divendres, 18 de desembre del 2009

LA PRÈVIA: Final Mundial de Clubs

Barça vs Estudiantes La Plata
(Zayed Sports City, 19/12/2009 17h)

Una nova final per l’equip de Pep Guardiola, la sisena del 2009 i una oportunitat immillorable per entrar a la història per la porta gran. Seria el sisè títol de l’any i el colofó perfecte a una temporada de somni. Davant un Estudiantes que no ve precisament a fer de comparsa ni a mirar com el Barça juga a futbol, tot el contrari, venen a jugar, a lluitar i a demostrar que el futbol sud-americà també té lloc en el panorama mundial.

Evidentment el Barça com a campió de la Champions, és el favorit, però això no treu que serà un partit complicat i que com l’equip no surti mentalitzat al cent per cent, pot ser un autèntic calvari. Els de la Plata amb la segona joventut de Verón i un equip limitat tècnicament però amb molta agressivitat i lluita, intentarà posar les coses difícils als blaugranes, començant pel mig del camp on esperen guanyar la partida als Xavi, Keita, Sergio i companyia.

L’equip entrenat per Alejandro Sabella plantejarà un partit molt físic on es lluitarà cada pilota al límit del reglament i sempre amb la batuta de “la brujita” s’intentarà fer arribar pilotes a les puntes el més ràpidament possible. En la parcel•la ofensiva destaquen dos jugadors com són l’ex Boca Mauro Boselli i el golejador en semifinals Leandro Benitez, dos homes amb molt perill i amb els quals haurà d’anar amb molt de compte la defensa blaugrana. L’alineació que pot presentar l’equip dels “pincharratas” pot ser la formada per: Albil, Rodríguez, Re, Desabato, Díaz, Pérez, Braña, Verón, Benítez, Núñez i Boselli.

El Barça es presenta a la final de demà amb la substancial baixa d’Andres Iniesta i encara mb els problemes físics de Keita i Messi que són dubte. Suposem que la baixa del de Fuentealbilla farà entrar a titi Henry en l’equip inicial, així com la tornada a l’onze de Piqué a l’eix de la defnsa. L’equip de Pep pot ser el format per: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Xavi, Keita, Messi, Henry i Zlatan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.