diumenge, 6 de desembre del 2009

LA CRÒNICA: Depor 1 - Barça 3

Inici aclaparador dels de Pep Guardiola on la pressió i la ràpida circulació de pilota dels blaugranes feien impossibles els esforços deportivistes per aconseguir trenar una sola jugada. Primera part dominada en tot moment pel Barça però sorprenentment es va marxar al descans amb un enganyós empat a un al marcador. El Depor es va trobar amb un error col•lectiu de la defensa blaugrana que va aprofitar molt oportunament Adrian per fer l’únic gols dels de Corunya.

El Barça es va presentar amb un equip sense reserves i amb la clara intenció de treure endavant un partit complicat, des de bon principi van demostrar que anaven a per la victòria. La segona part va ser més fluixa i els minuts passaven i el gol de la victòria no arribava fins que Messi de nou i Zlatan van posar les coses al seu lloc amb dos bons remats a centrada de Pedro i un Abidal que va a més. Partit molt seriós per part dels culers, que en tot moment van ser netament superiors als homes de Lotina.

El sacrificat de l’alineació va ser Keita, ja que en Pep va preferir que Andrés jugués al seu lloc i a la punta esquerre ho fes el francès Henry. La defensa amb Alves, Piqué, Puyol i Abi està demostrant cada dia més que és la de gala d’aquest barça i que si estan entonats és molt difícil de superar. Sergio va tornar a guanyar la batalla pel pivot defensiu a un Touré que s’haurà de posar les piles per recuperar els galons perduts en les últimes setmanes.

Messi després del partit va volar directament cap a Paris a recollir la més que merescuda Pilota d’Or, amb els seus dos gols va demostrar el perquè és el millor jugador del món i segueix al seus vint-i-dos anys creixent coma futbolista en un club que s’adapta perfectament al seu estil de joc. Felicitats Leo.

En definitiva, un bon partit, molt superiors i tres punts al sac que segueixen mantenint el Barça líder i el millor inici de la història del club. Que segueixi la ratxa el dissabte en el derby contra l’espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.