divendres, 11 de desembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 14

Barça vs RCD Espanyol
(Camp Nou, 12/12/09 20h)

Cap de setmana de derby a Can Barça, com sempre és un partit diferent on les trajectòries de cadascú importen poc i on ambdós equips sortiran a menjar-se al rival. Com sempre també, partit amenitzat amb discòrdia entre directives i algunes declaracions fora de lloc. No entrarem a valorar qui és més criatura dels dos però un any més no es celebrarà el dinar de germanor per desavinences entre Laporta i Sanchez Llibre.

Pel que fa al tema futbolístic serà un partit marcat per les absències en els dos equips i per les urgències de resultats d’uns i la necessitat de marxar amb un bon resultat cap al mundialet pels altres. L’Espanyol es planta al Camp Nou amb una preocupant ratxa de mals resultats i amb els dos 4-0 encaixats en les últimes jornades. Pochettino haurà de motivar especialment al seus homes encara que normalment no calgui fer-ho a l’enfrontar-se a l’equip culer.

Les baixes de De la Peña, Tamudo, David Garcia i potser Moises Hurtado condicionaran ostensiblement l’alineació dels “pericos” que optaran com l’any passat per un equip replegat i amb dues línies ben marcades i juntes que dificultin la creació de joc blaugrana. Davant de la falta de gol dels blanc-i-blaus probablement “Poche” farà entrar l’uruguayà Ivan Alonso a l’onze inicial per fer parella atacant amb el desafortunat de cara a gol Callejón. L’equip inicial de l’Espanyol pot ser el format per: Kameni, Pillud, Pareja, Forlin, Chica, Verdú, Baena o Moises, Coro, Luis Garcia, Callejón i Alonso.

El Barça compta amb una baixa important com és la del pilota d’or Leo Messi, per suplir-lo entrarà el canari Pedro, sempre una garantia en punta. Queda per veure si Pep fa alguna rotació respecte l’equip que ve jugant en els últims partits, ja sigui el canvi d’algun dels centrals, l’entrada de Touré o la del francès Henry. Davant d’aquestes incògnites l’equip blaugrana pot formar amb la següent alineació: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Xavi, Keita, Henry o Iniesta, Zlatan i Pedro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.