divendres, 18 de desembre del 2009

CHAMPIONS: Sorteig 1/8 de final

Sort, a priori, per l'equip blaugrana ja que s'haurà d'enfrontar a l'Stuttgart alemany de Hleb, un equip inmers en les últimes posicions de la bundesliga i inmers en una crisi de joc i de identitat. La recent destitució de l'entrenador Marcus Babbel i les "pixades" fora de test del porter Lehman no han ajudat a la trajectòria de l'equip. A part dels esmentats Hleb i Lehmann compta també amb altres jugadors importants (Pogrevnyak, Hleb, Cacau, Hitzlsperger, Kuzmanovic) i una bona fornada de joves talents alemanys (Trasch, Tasci, Khedira, Rudy). No és un mal equip però tampoc és una amenaça pel Barça i menys amb la trajectoria que porta i amb la tornada al Camp Nou.
El Madrid no ha tingut tanta sort, tot i que per plantilla i amb la tornada a casa les apostes diuen que és el clar favorit, ara bé, faria bé de no confiar-se davant d'un equip en formació però que té molt de talent i que és capaç de lo millor i de lo pitjor. Els lionesos després de set campionats l'any passat van ser superats per un Burdeus enratxat i aquest any han intentat reconstruir l'equip després de la marxa de gent com Juninho i Benzema. L'arribada de gent com Lisandro, Gomis, Bastos i Cissokho ha format una plantilla competitiva que tot i que ara està en hores baixes segur que plantarà cara al potencial blanc de Cristiano i companyia.
Pel que fa a la resta de sorteig destacar la tornada de Mourinho a Stamford bridge, el clàssic entre Manchester i Milan i algunes eliminatòries interessants com el Bayern-Fiore, el Porto-Arsenal i el Sevilla-CSKA. En definitiva, un bon sorteig pel Barça, el Sevilla i probablement pel Madrid (però que no es refiïn) i com sempre bon futbol i emoció garantida en els vuitens de final de la Champions League.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.