dilluns, 14 de desembre del 2009

LA CRÒNICA: Barça 1 - Espanyol 0

Partit dolent dels blaugranes amb dues parts ben diferenciades, la primera on l’equip no va saber que fer davant les línies juntes, la defensa avançada i el marcatge individual a Xavi i Iniesta que va plantejar Pochettino i la segona on l’equip tampoc va saber com fer-ho acusant una baixada física i mental que quasi li costa el partit. Probablement veient el partit ofert pels dos equips el resultat just hagués estat un empat (sense gols) i amb cap dels dos equips acabant-lo amb onze homes. Arbitratge lamentable d’Iturralde en un partit amb moltes faltes però de targetes clares on el col•legiat va perdre els papers en la majoria d’accions punibles.

Pajara” blaugrana en el segon temps, on probablement va pesar més el cansament mental que no pas el físic i que en part pot ser comprensible després de partits tan exigents com el de Kiev, Madrid, Inter i Riazor. L’única nota positiva del partit, a part de la convocatòria de Gaby Milito, és que el Barça tot i fer un dels pitjors partits de la era Guardiola es va endur els tres punts, encara que fos amb un penal probablement inexistent de Baena a Xavi.

Com ja va passar amb el clàssic, el Barça no remata al rival a casa i tot i guanyar el partit els visitants surten reforçats de l’estadi i fins i tot contents de l’espectacle ofert, i que bàsicament el barça el hi ha deixat fer, ja que en condicions normals els d’en Pep haurien atropellat a un espanyol sense gol i amb molt poc futbol. Malament ho passaran els periquitos aquest any, ja estan a un punt del descens i per molt que es vulguin enganyar amb la actuació del dissabte, hi posen ganes però van molt justos de qualitat i sobretot qui marca els gols en aquest equip?

El Barça per la seva banda ja és a Abu Dhabi, on a partir de dimecres començarà a disputar el Mundial de Clubs i on esperem que l’equip doni la seva versió més competitiva i efectiva. Esperem que el mal partit de dissabte sigui només una anècdota en el bona trajectòria de l’equip en totes les competicions. Ara toca guanyar el Mundialet, marxar de vacances i tornar amb les piles carregades per la temuda “cuesta” de gener on a part de lliga ens espera la interessantíssima eliminatòria de copa contra el Sevilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.