divendres, 4 de desembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 13

Deportivo vs Barça
(Riazor, 05/12/09 22:00h)

Partit complicat dels de Guardiola, en un camp sovint complicat pels blaugranes. El Depor és, juntament amb el Mallorca, la revelació positiva de la temporada, i es troba amb vint-i-cinc punts establert còmodament a la cinquena posició. Els de Lotina juguen un joc poc vistós però molt treballat en totes les parcel•les i que ben segur que complicaran molt les coses a un líder que haurà de demostrar que també sap guanyar en camps complicats.

És un partit important pels dos equips, per un significa mantenir la distancia amb els perseguidors i reafirmar un lideratge sòlid davant la pròxima aturada del Mundialet i de les vacances de Nadal i pels altres suposa continuar amb la tranquil•litat que els hi dóna la situació de bonança actual. Sigui com sigui, serà un partit molt físic i disputat que es podrà resoldre amb qualsevol detall insignificant. Ambdós entrenadors preparen molt bé el partit així que està en mans dels jugadors decantar la balança cap a un cantó o altre.

El Depor des de la temporada passada opta sovint per un 5-4-1 amb una sola referència en punta i donant gran importància a la segona línea, ajudats per dos bons carrilers com poden ser Manuel Pablo i Filipe. També pot combinar aquest esquema més defensiu amb un clàssic 4-2-3-1 o fins i tot amb un 4-4-2. Lotina té moltes alternatives en el seu equip i intenta adaptar el seu joc a les exigències del rival. En aquest cas és probable que jugui amb els tres centrals o amb els dos pivots defensius per donar més consistència al seu mig del camp. L’alineació gallega podria ser la formada per: Aranzubia, Manuel Pablo, Colotto, Lopo, Filipe, Sergio, Antonio Tomás, Guardado, Riki, Mista i Lassad.

El Barça arriba a Coruña amb el recuperat Piqué i amb els dos cracks (Messi i Zlatan) en bona forma després de les estones disputades al clàssic i a Xerès. Queda veure si Pep tira de cracks i si Sergio recuperarà el seu lloc al titular després de la jornada de descans per sanció. A dalt també hi ha l’incògnita de si tornarà a jugar Henry de titular i de si Iniesta passarà al mig del camp. Amb tantes incògnites l’equip de Guardiola podria ser el següent: Valdes, Alves, Puyol, Dima o Piqué, Abidal, Sergio, Keita, Xavi, Iniesta, Zlatan i Messi.

Partit complicat on el Barça haurà de demostrar la seva teòrica superioritat, tu com ho veus?

1 comentari:

  1. Costarà però victòria per 1-3... gols d'alves, zlatan i messi.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.