dijous, 3 de desembre del 2009

LA CRÒNICA: Xerez 0 - Barça 2

Partit fluix dels homes de Pep Guardiola que només un actiu Henry i l’entrada de la pólvora de la banqueta van decantar del cantó blaugrana. Val a dir que el Xerez és un rival molt fluixet i que no plantejar massa problemes al barça. L’entrada a l’onze de gent menys habitual com Marquez, Chigrinskiy, Maxwell, Bojan i Pedro va fer que l’equip no tingués la fortalesa habitual i el joc tan dinàmic al que ens té acostumats.

El centre de la defensa amb Dima i Rafa Marquez es va mostrar una mica insegur, sobretot per varies imprecisions del mexicà. A dalt ni Bojan ni Pedro eren capaços de rebre pilotes en condicions i en prou feines van tocar un parell de boles dignes en tot el partit. L’únic que creava una mica de perill era un Henry motivat i amb ganes de posar-se l’equip a l’esquena dins de la mediocritat del partit.

No va ser fins a principis de la segona part que “titi” rematant una bona centrada de Maxwell amb el cap va posar el primer gol en el marcador, fins llavors tampoc s’havien generat massa ocasions de gol. Al final van entrar Iniesta, Messi i Zlatan i ja es va veure algunes jugades amb circulació ràpida i tocs de qualitat que van fer pujar el 0-2 i fins i tot n’hagués pogut caure algun més.

Un mal partit però que dóna tres punts molt importants al Barça de cara a consolidar la seva posició com a líder de la lliga, ara toca visitar Riazor i després el derby al Camp Nou abans de fer les maletes cap al Mundialet de Clubs. S’havia de guanyar si o si i el Barça o va fer tot i no desplegar un joc brillant, feina feta i a pensar en el depor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.