diumenge, 20 de desembre del 2009

LA CRÒNICA: Estudiantes 1 - Barça 2

Partit complert del Barça, que finalment, amb la dosi justa de fortuna i justícia, va poder superar a un Estudiantes voluntariós que va fer el seu partit, esperar bé a darrera, tapar el mig del camp i esperar a la contra i amb pilotes penjades que sonés la flauta, aquesta va sonar a la primera part però primer Pedro i després Messi van posar les coses al seu lloc, però amb una mica de suspens. Un Barça amb la seva versió més èpica es corona com a campió del món de clubs en un 2009 on ho ha guanyat tot tant a nivell col•lectiu com individual, un any històric que com bé diu Guardiola ha convertit a aquest Barça en històric i aquest plantilla en eterna.

De bon principi el Barça no es va sentir còmode en la gespa del Zayet Stadium, però com sempre amb paciència va anar trenant jugades que haguessin pogut acabar tranquil•lament en gol, principalment un parell d’accions de Xavi, la primera assisteix enlloc de xutar i la segona és frenat claríssimament amb falta pel porter argentí, un fet que incomprensiblement va passar per alt al col•legiat. Seguidament, en una jugada desafortunada i amb un justet fora de joc, Boselli amb un superb cop de cap inaugura el marcador i posa dubtes a la parròquia blaugrana, que veu com l’equip no acaba de carburar i el joc primitiu dels de la Plata pot amb el virtuosisme blaugrana.

Arriba el descans, Pep Guardiola fa el seu tradicional “speech” de motivació i fa entrar Pedro per un lesionat Keita. El partit ràpidament canvia de color i passa a un clar to blaugrana, en el joc que no pas en el marcador, el qual no es mou tot i algunes ocasions clares. Finalment a dos minuts pel final arriba el miracle i Pedro després d’una cessió de Piqué-Alexanko fa arriba la pilota al fons de la porteria i força una pròrroga que per tots estar clar que serà del Barça, els de la Plata baixen els braços i alguns com Verón no tenen esma ni per protestar.

A la pròrroga, al minut 110 concretament, arriba la sentència, un gol que només podia marcar un Messi coronat com a millor jugador del món, davant d’uns argentins que el repudien i amb el pit, on hi té l’escut blaugrana i on hi batega un cor culer, el mateix que quasi ens surt per la boca a tots els barcelonistes cridant per la consecució d’un nou títol, que en suma sis i que converteix a aquest equip en únic i difícilment repetible.

Felicitats Campions!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.