divendres, 30 d’abril del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 35

Villarreal vs Barça
(Madrigal, 01/05/10 22h)

Partit complicat d’encarar després de la eliminació de dimecres i on el Barça ha de demostrar que va a per la lliga. Després d’una derrota dura com aquesta sempre costa concentrar-se en nous objectius i centrar-se en el partit següent, però aquest és de vital importància i l’equip ha d’estar endollat des del començament. Serà més important l’estat anímic que no pas el físic, les cames seguiran al cap si l’equip està per la feina, i confiem en que ho estigui.

Els de la plana, d’ençà de la destitució de Valverde, han encarrilat una sèrie de bons resultats que els ha tornat a la disputa de places europees. Actualment són sisens a quatre punts dels locs de lliga de campions. Recordar també que són l’únic equip que ha aconseguit puntuar al Camp Nou aquesta temporada (1-1 el dia de reis) i un rival que sempre se li ha complicat molt als blaugranes.

Els de Garrido tenen el dubte de Senna que tot just s’ha recuperat d’una lesió i la incògnita de l’estat físic de Santi Cazorla, ja recuperat però que no està clar que estigui per jugar tot el partit. Últimament està jugant amb un 4-3-3 però pot ser que pel respecta al Barça modifiqui una mica el seu plantejament i prescindeixi d’una de les puntes per fer entrar un altre migcampista i apuntalar així el centre del camp. La defensa està clara, així com la participació de Bruno i Cani. Faltarà veure quina és la davantera entre Llorente, Nilmar i Rossi, i si entren Cazorla i Senna al mig enlloc de Ibagaza. Així doncs l’alineació pot quedar de la següent manera: Lopez, Ángel, Godin, Rodríguez, Capdevila, Bruno, Cani, Senna, Cazorla, Nilmar i Rossi.

Guardiola tindrà feina per confeccionar l’onze inicial, no tant per baixes sinó per veure quins són els homes mentalment més preparats per afrontar el partit. L’únic dubte és Xavi que arrastra unes molèsties físiques que li poden impedir jugar. Després del mal partit de dimecres i l’allau de crítiques que està patint aquests dies, està per veure si Zlatan entrarà al titular o haurà de veure el partit des de la banqueta. Si normalment és complicat intentar endevinar l’alineació de Guardiola, aquest cop és pràcticament impossible degut a l’alt nombre de variables. Segur que hi ha algunes rotacions però també són les vaques sagrades les que han de treure les castanyes del foc. Un possible onze seria el format per: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Touré, Sergio, Keita, Pedro, Bojan o Henry i Messi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.