dimecres, 14 d’abril del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 32

Barça vs Deportivo
(Camp Nou, 14/04/10 22h)

Després de la ressaca del clàssic i l’allau d’alabances que està rebent la plantilla blaugrana, torna la lliga, amb un partit entre setmana contra un Depor vingut a menys però que sempre és perillós. Toca canviar el xip dels grans enfrontaments pel mono de treball i treure el partit endavant. No serveix de res la victòria al Bernabeu si es van perdent punts tontament d’aquí al final, els blancs estan a tres punts i esperen qualsevol errada blaugrana per llençar-se al coll del líder.

La setmana ha començat amb la mala notícia d’una nova lesió muscular d’Andrés Iniesta, el qual aquest any està de pega i les lesions no l’han deixat rendir al seu màxim nivell en tota la temporada. Caldrà potser, de cara al futur, fer-li un pla específic al de Fuentealbilla per evitar més problemes, com ja es va fer amb Messi. A part d’això, Abidal i Zlatan continuen evolucionant favorablement dels seu problemes, però encara són baixa per aquest partit. Piqué va entrenar al marge però estarà a punt per sortir de titular a l’eix de la defensa. També Yaya Touré sembla que ja està al 100% després d’algunes molèsties les últimes setmanes.

El Deportivo arriba al Camp Nou amb la satisfacció de la victòria del cap de setmana que trenca una mala ratxa important dels de Lotina, quatre derrotes ens els últims cinc partits. L’entrenador basc és un estudiós del futbol i de ben segur que preparar alguna estratègia per intentar frenar el joc blaugrana. Les línies juntes, la pressió a dalt i una possible defensa avançada poden ser les opcions disponibles per tal d’aconseguir embotellar al barça al mig del camp i dificultar la seva circulació fluida de pilota. Amb la baixa important del lesionat Luis Filipe i els dubtes de Manuel Pablo, Dominguez i Antonio Tomas, el Depor arriba al Camp Nou amb ganes d’agradar i de no deixar-se intimidar ni per l’escenari ni per les prestacions blaugranes.
Com últimament, els d’A Corunya es presentaran amb un 4-2-3-1, amb una sola punta, dos pivots defensius i tres mitjapuntes encarregades de fabricar joc i dificultar la creació blaugrana. Així doncs, l’onze de Lotina pot ser el format per: Aranzubia, Manuel Pablo, Lopo, Colotto, Laure, Sergio, Tomas, Guardado, Juan Rodríguez, Adrian i Riki.

Pep Guardiola a part de les esmentades baixes té la plantilla al cent per cent per afrontar la recta final de la temporada. D’aquí al final hi ha partits cada tres dies, així que s’haurà de pensar en les rotacions d’alguns homes que acumulen molts partits a les seves cames. Dissabte hi ha el derby, o sigui que pot quedar algun teòric titular a la banqueta, ja sigui un dels centrals (Piqué o Puyol), un dels mitjos (Sergio, Xavi o Keita) i algun dels puntes (Messi o Pedro). La més que probable entrada de Bojan i potser Henry dotaran d’un nou dinamisme a la punta d’atac blaugrana. Així doncs, el Barça podria alinear el següent equip: Valdes, Alves, Puyol, Milito, Maxwell, Xavi, Touré, Sergio, Pedro, Henry i Bojan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.