dimarts, 6 d’abril del 2010

LA PRÈVIA: Champions- 1/4 final tornada

Barça vs Arsenal
(Camp Nou, 06/04/10 20.45)

Després del partit de dimecres passat, amb els ja més que esmentats 20 minuts de somni inicials i la “pajara” de l’últim tram de partit, de nou s’enfronten aquests dos gran equips per una plaça a les semifinals de la màxima competició de clubs. Els dos equips es presenten amb moltes baixes però amb la moral intacta de cara a endur-se tan preuat objectiu. Degut a l’obligat tancament per vacances no hi ha crònica del partit de l’Emirates, el qual va ser una barreja de sentiment, emoció i alegria per la primera part sense gols, però amb un joc brillant i decepció al final pel resultat (boníssim abans de començar el partit), per la desconnexió final i per les baixes a l’eix de la defensa. Sent positius, hem d’extreure una lectura positiva del principi una altra de constructiva pel desenllaç, millor que passi ara que es pot reaccionar i aprendre perquè no torni a succeir.

Els d’Arsène Wenger arriben a la ciutat comtal amb més baixes de les previstes. A les ja conegudes de Van Persie, Arshavin, Gallas i Cesc s’hi ha sumat el migcentre camerunès Song i els dubtes del veterà central Sol Campbell. Així doncs Guardiola no és l’únic que té un problema a l’eix de la defensa. Rosicky també té molèsties després del partit del cap de setmana contra els Wolves (guanyat 0-1 al descompte amb gol de Bendtner). Els “gunners” van reservar algunes peces en el partit de lliga, com Nasri, Diaby o Clichy, i amb un planteixament semblant al de l’anada intentarà controlar molt més el mig del camp. Queda el dubte de veure si entrarà una segona punta (Eduardo) i si apostarà pel jove i factor desequilibrant a l’anada, Theo Walcott de titular o per contra el tornarà a deixar a la banqueta com a arma secreta del tram final de partit. L’alineació que pot presentar l’Arsenal és la següent: Almunia, Sagna, Campbell, Vermaelen, Clichy, Denilson, Diaby, Eboue, Rosicky, Nasri i Bendtner.

Pep Guardiola també té una papereta important en la confecció de l’equip, se li planteixen una sèrie de dubtes importants amb les absències dels dos centrals titulars i la baixa de Zlatan Ibrahimovic. A darrera lo més probable és la entrada dels dos centrals nats que queden a la primera plantilla: Milito i Marquez, no crec que es decanti pel tocat Touré ni per inventar amb Abi de central i Maxwell al lateral esquerre. En punta, si ens basem en el partit de dissabte, hauria d’entrar el bigolejador Bojan, però mai se sap si preferirà l’experiència i veterania d’un home com titi Henry. Iniesta ja té l’alta però potser és un pèl precipitat fer sortir el de fuentealbilla de titular, així doncs el mig del camp serà per Sergio, Xavi i un Africà, presumiblement Keita. Així doncs, l’onze blaugrana estaria format per: Valdes, Alves, Milito, Marquez, Abidal, Sergio, Keita, Xavi, Pedro, Bojan i Messi.

1 comentari:

  1. Partit bastant igualat i més gris que l'anada. Resultat curt i sense rebre gols. 1 a 0 gol de Messi (potser fins i tot 2-0 Bojan)

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.