dimarts, 20 d’abril del 2010

LA PRÈVIA: Champions - Semifinals anada

Inter de Milà vs Barça
(San Siro, 20/04/10 20.45h)
Partit de la màxima al Giuseppe Meazza, dos grans plantilles s’enfronten per una plaça a la finalíssima de Madrid, avui és el primer assalt que en principi no és definitiu, però una errada avui es pot pagar molt cara. Dos tècnics amb estils ben diferents contraposen les seves filosofies en un enfrontament molt igualat i ben segur que serà un espectacle digne d’unes semifinals de Champions.

L’Inter actual no té res a veure amb aquell equip defensiu, pla i vulnerable que es va enfrontar als blaugranes a la lligueta de grups (veure cròniques de 17 de setembre i 25 de Novembre 2009). Actualment la “squadra” de Mou, tot i haver perdut el liderat del calcio en favor de la Roma, és un equip sòlid darrera, amb un mig del camp treballador i amb molta pólvora a davant. D’ençà de l’arribada de Pandev al mercat d’hivern, els de milà han vingut jugant amb un 4-3-3, amb tres puntes naturals (Eto’o, Pandev i Milito) i Sneijder per darrera assistint i jugant amb llibertat. Des de fa uns partits però, l’equip ha provat amb un 4-1-4-1 on Cambiasso actua de pivot defensiu i Maicon juga al mig del camp. És probable que davant del potencial blaugrana, el portuguès opti per aquesta formula, amb el “chucu” intentant frenar a Messi i un mig del camp poblat per treure la pilota als mitjos blaugranes.

Des de que va tenir l’accident amb el cotxe, Júlio Cesar s’ha mostrat menys efectiu que de costum, però segueix sent un dels millors porters del món, el millor amb el permís de Valdes i Casillas. El centre de la defensa està clar amb Lúcio i Samuel, una parella que últimament s’està mostrant infranquejable. El mig del camp, el formen Motta i Cambiasso, tot i que sembla que Stankovic ja està recuperat de le seves molèsties. Sneijder té un paper protagonista en el joc d’atac, tant pel joc a pilota parada com la llibertat de moviments que té er darrera les puntes. A dalt, atacants rapidíssims i amb instint, tot un perill per la porteria de Valdes, veure’m si juguen dos o tres davanters. L’alineació interista pot ser la formada per: Júlio Cesar, Zanetti, Lúcio, Samuel, Maicon, Cambiasso, Stankovic o Pandev, Motta, Sneijder, Eto’o i Milito.

Pel que fa a l’equip blaugrana, després del maratonià viatge en autocar, l’equip es presenta amb les úniques baixes d’Iniesta i Chigrinskiy i el dubte d’Abidal, que ha viatjat però no té l’alta mèdica. Amb la tornada de Zlatan, presumiblement titular, l’equip recuperarà la figura d’un nou, una referència a dalt que no ha tingut en els últims partits. Veure’m per quin esquema es decanta el mister, pel 4-3-3 amb Pedro, Messi i Zlatan o amb el 4-2-3-1 amb Leo per darrera Ibra. L’altre interrogant és qui jugarà l mig acompanyant a Sergio i Xavi, serà la solidesa de Touré o la versatilitat de Keita. L’onze blaugrana pot ser el format per: Valdes, Alves, Puyol, Pique, Abidal, Sergio, Xavi, Keita, Pedro, Zlatan i Messi.

Serà segur un partit vibrant on esperem que el Barça en pugui treure un resultat positiu. Seria molt important marcar un gol fora de casa (i no rebre’n masses, és clar). A disfrutar doncs d’una nova nit màgica de Champions i a l’espera del partidas de tornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.