diumenge, 18 d’abril del 2010

LA CRÒNICA: Espanyol 0 - Barça 0

Objectiu complert pels blanc i blaus: partit gris, constantment interromput amb faltes, intensitat al límit i permissivitat arbitral que va permetre frenar el joc blaugrana, que tampoc es va mostrar molt encertat. Tot plegat va desembocar en un partit soporífer, amb poques ocasions i sense gens de futbol, potser és el que agrada als “pericos”, però a Can Barça em sembla que no poden estar contents, tan amb el joc com amb l’espectacle ofert.

L’equip de Pocchetino va sortir a pressionar molt a munt, amb certa agressivitat i fins i tot en alguns casos, com el d’Osvaldo, passat de revolucions. Amb Forlín a tothora sobre Xavi i les puntes espanyolistes pressionant la sortida de pilota dels centrals i els pivots blaugranes, la circulació blaugrana es va fer del tot impossible i només durant uns minutets abans del descans van poder trenar alguna jugada. La resta, una successió de faltes, picabaralles i pilotades ja massa habituals en aquest tipus de partits. La segona part no va ser pas millor, l’Espanyol va baixar un pèl el ritme i no va saber aprofitar la superioritat numèrica tot i posar quatre davanters al camp.

Pel que fa al Barça, Pep Guardiola va tornar a optar per un onze amb un lateral jugant al mig (aquest cop Maxwell) i amb Messi com a referència i Pedro i Xavi completant les mitges puntes, en un 4-2-3-1 cada cop més habitual. En tot moment la circulació va ser molt complicada i la pilota sempre estava massa lluny de la porteria de “l’amnistiatKameni. Amb l’expulsió d’Alves, discutible des de molts punts de vista, l’equip es va recompondre bé i probablement va acoseguir tocar millor que no pas amb onze, suposo que més fruit de la baixada espanyolista que no de la clarividència blaugrana. Van entrar primer Henry i després Zlatan, els quals van aportar ben poc als interessos ofensius del Barça.

En definitiva, un molt mal partit de futbol i un molt mal resultat pels blaugranes que deixen escapar dos punts que al final poden ser decisius. Esperem que aquest resultat no pesi de cara al transcendental enfrontament contra l’Inter i ens els últims cinc partits de lliga. Ànims Barça que això només ha estat una ensopegada que no pot entelar la gran temporada feta fins al moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.