divendres, 23 d’abril del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 34

Barça vs Xerez
(Camp Nou, 24/04/2010 18h)

Nova jornada de lliga, que en aquest cas destorba més que no ajuda, davant d’un Xerez que és cuer però ha anat millorant amb l’arribada de Gorosito i arriba al Camp Nou sense pressió amb l’ànim d’aprofitar el moment dels blaugranes per rascar algun punt, perspectiva difícil per un equip molt inferior al blaugrana però amb res a perdre.
Aquest partit arriba just després de la derrota del Giuseppe Meazza i amb tothom pendent de la nit màgica de dimecres, però faria bé el Barça d’aprofitar-lo com a injecció de moral i no oblidar-se de la lliga, una competició més necessària que la Champions i que no se li pot escapar de les mans a aquestes alçades. Els de Guardiola són líders amb un punt i el “gol average”, qualsevol ensopegada suposaria perdre aquest avantatge, els partits de casa són vitals i no hi ha ni el més mínim marge d’error.

Els andalusos vénen sense massa baixes, amb Momo i Bergantiños reservats per decisió tècnica i amb la ferma intenció de plantar l’autobús a la gespa blaugrana. Gorosito pensa plantar un 4-5-1 amb Mario Bermejo com a única punta i amb dues línies molt juntes que s’ocupin de tancar espais darrera i dificultar la circulació de pilota blaugrana. El mig del camp serà molt físic amb gent com Keita i Víctor Sánchez de cara a intentar robar la pilota al Barça. No s’esperen atacs amb tromba ni contraatacs amb molts efectius, s’apostarà pel zero a zero i si hi ha alguna ocasió doncs millor que millor, el problema vindrà quan el Barça marqui. L’alineació andalusa pot ser la formada per: Renan, Francis, Aythami, Gioda, David Prieto, Casado, Orellana, Keita, Víctor Sánchez, Abel i Bermejo.

Pel que fa als blaugranes, menys Iniesta lesionat i Alves sancionat, la plantilla està al complert. Puyol que no pot jugar dimecres ocuparà el lloc del brasiler i Marquez o Milito entrarien a l’eix o acompanyant Piqué o com a parella defensiva. El dubte serà de nou el lateral esquerre, l’alta d’Abidal torna a reobrir la disputa pel lloc. Al mig del camp tornarà Touré, al qual acompanyarien Xavi i a escollir entre Keita i Sergio. A davant molts dubtes, és probable que es reservi a Messi i entri gent com Bojan i Henry. És possible que després d’un temps l’equip torni al clàssic 4-3-3 que tants èxits ha donat, veure’m quina és la decisió de Guardiola. L’onze probable pot ser el format per: Valdes, Puyol, Marquez, Milito, Abidal, Touré, Xavi, Sergio, Henry, Bojan i Pedro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.