divendres, 16 d’abril del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 33

RCD Espanyol vs Barça
(Cornellà-El Prat, 17/04/10 20h)

Primer derby a Cornellà-El Prat i un partit que es presenta des de tots els punts de vista molt interessant. Primer perquè els blaugranes es juguen el títol de lliga en els pocs partits que queden, l’Espanyol ho té pràcticament fet però necessita els punts per la permanència, i com sempre un derby i és un derby, i més aquest que inaugura aquest tipus d’enfrontaments a la nova ubicació perica.

Els espanyolistes han dipositat moltes esperances en aquest partit de cara a salvar la temporada i perquè no dir-ho, fer la guitza al Barça en les seves aspiracions al títol. No està sent una bona temporada per l’afició perica, així doncs un bon resultat seria un baló d’oxigen per la moral de la plantilla i la parròquia blanc i blava. Per fer-ho, es va forçar la targeta d’Osvaldo contra l’Atlético, però no es va poder fer res amb l’expulsió de Kameni i la groga del lateral David Garcia. Pocchetino compta amb la possible baixa de Fernando Marqués, un home important en aquest nou espanyol rejovenit amb cares noves importants com Dídac, Victor Ruiz, Marqués, Baena, Marquez,...

Com en els últims enfrontaments entre Barça i Espanyol, els blanc i blaus plantejaran un partit incòmode i dificultant molt la circulació de pilota dels blaugranes. Amb la seva tàctica habitual, 4-2-3-1 amb Osvaldo com a única punta i amb tres mitges puntes per darrera ajudant a crear joc ofensiu i col•laborant en la pressió. L’entrada del porter argentí Cristian Alvarez i la presencia de Dídac al lateral esquerre seran les novetats obligades a l’alineació. També hi ha el dubte de qui acompanyarà a Moises en el pivot defensiu, l’argentí Pillud podria ser una opció molt defensiva, destinada a frenar el talent del Barça. Així doncs l’espanyol pot presentar el següent onze titular: Alvarez, Dídac, Ruiz, Pareja, Chica, Moises, Pillud, Callejón, Verdú, Luis Garcia i Osvaldo.

Pep Guardiola, com en els últims enfrontaments té la disjuntiva de treure un equip de gala o reservar homes per altres enfrontaments importants. En aquest cas, el partit és prioritari, tot i que pot ser que algun jugador important de la plantilla entri en rotació. S’especula amb la possibilitat de que Messi sigui un dels sacrificats, però sembla una opció arriscada pels blaugranes. Compta amb la baixa d’Iniesta i els dubtes d’Abidal i Zlatan, els quals ja entrenen amb el grup, tot i que no se’ls forçarà per tenir-los a punt per la recta final. L’onze d’en Pep pot ser el format per: Valdes, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Sergio, Keita, Xavi, Pedro, Bojan i Messi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.