diumenge, 31 de gener del 2010

LA CRÒNICA: Sporting 0 - Barça 1

Bon partit del Barça tot i que no el va saber matar al final i una mica més i se li complica una victòria merescuda durant els noranta minuts de partit. Sota el diluvi que queia a la gespa del Molinón, els de Guardiola van fer un partit seriós, van crear molt de joc i van tenir ocasions molt clares. Només els hi va mancar una mica més d’encert en els metres finals, sort que Pedro continua demostrant la seva efectivitat davant del porter, gol en possible fora de joc però que fa justícia al joc desplegat per ambdós equips.

Manolo Preciado va sortir amb Bilic com a referència i va assentar a Castro a la banqueta donant tots els galons en atac a Carmelo i al “matalasserDe las Cuevas. Els de Gijón ho van intentar però en cap moment van aconseguir aturar el joc blaugrana i Rivera i Portilla es van veure superats cada vegada pel joc combinatiu de Sergio, Xavi i Iniesta. Victor Valdes va ser un espectador més del partit tot i que al final va tenir que rebutjar un parell de faltes laterals que van posar l’ai al cor dels aficionats culers.

Pel Barça lo de sempre, els titulars al camp amb l’excepció de les baixes (Alves i Keita) i d’Henry, el francès va veure com Pedro ocupava el seu lloc a l’extrem esquerre i feia el gol de la victòria visitant. Al col•locar a Puyol al lateral dret va propiciar l’entrada de Marquez com a central dret, el mexicà segueix una mica fluix i imprecís però ahir no es va notar en excés degut a la tranquil•litat amb la que va viure la defensa blaugrana.

Bon partit de Xavi i Iniesta que un cop més van fer un recital al mig. També es va poder veure un Messi molt actiu i desequilibrant des del minut 1, igual que Pedro. Zlatan un cop més treballant molt però amb poca presencia en els últims metres i amb la conseqüent falta de gol.

En definitiva un altre desplaçament plàcid, però que s’hagués pogut complicar sense motiu, cal rematar els partits abans i després adormir-los a base de toc i buscar els forats que pugui deixar la precipitació rival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.