divendres, 15 de gener del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 18

Barça vs Sevilla
(Camp Nou, 16/01/10 22h)

Després de l’eliminació de dimecres, tant l’afició com un equip enrabiat per la falta d’encert al Pizjuan, tenen set de venjança (futbolística) i crec que tots ens mereixem un altre gran partit, però que aquest cop acabi amb victòria blaugrana clara i així fer palès d’una manera rotunda, que aquest Barça és molt superior al Sevilla i que si hem quedat fora de la copa del Rei ha estat circumstancial i no fruit de la diferència de nivell real entre ambdues entitats.

El partit no serà fàcil, però el Barça ha d’aprendre dels errors de l’anada i de la pressió viscuda a la primera part de dimecres, i sobretot seguir el camí demostrat a la segona, amb paciència, velocitat i sempre de cara a barraca. Veure’m l’equip que alinea Guardiola, ja que entre el desgast de la copa i les rotacions poden haver-hi alguns canvis en l’onze. Pel que fa al Sevilla, més de lo mateix, 4-4-2 amb interiors molt ràpids i amb una punta baixant al mig.

Manolo Jimenez segueix amb les mateixes baixes que en l’últim partit, entre la Copa d’Àfrica i les lesions perd a cinc titulars (Kanouté, Zokora, Squilaci, Perotti i Luis Fabiano). L’onze serà bastant semblant als últims ja que l’equip no compta amb massa efectius. La possible entrada de Lolo per Duscher al doble pivot i el dubte de Capel o Adriano a l’extrem esquerre. L’alineació sevillista pot ser la formada per: Palop, Konko, Drago, Escudé, Navarro, Lolo, Romaric, Capel, Navas, Renato i Negredo.

Guardiola no tindrà problemes per motivar als seus homes pel partit, ja de per si important pel desenvolupament de la lliga, i mantenir així les diferències amb els perseguidors. L’eliminació ha fet molt mal al vestuari, però lluny d’enfonsar-los els reforçarà pel que queda de temprada així que sortiran a menjar-se el Sevilla des del primer minut. L’entrada de gent com Pedro, Dima i potser Jonathan o Bojan fan incerta l’alineació blaugrana. L’equip pot ser el format per: Valdes, Alves, Piqué, Dima, Abidal, Sergio, Xavi, Jonathan, Pedro, Zlatan i Messi.

1 comentari:

  1. Vendetta per favor, un 4-0 o 5-1 amb festival blaugrana, a la mitja part partit finiquitat (això és més un desig que una realitat però així ho espero...)

    Marcarà Messi segur, i més d'un.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.