dilluns, 4 de gener del 2010

LA CRÒNICA: Barça 1 - Villareal 1

Partit gris dels de Guardiola, que en cap moment van saber superar el bon plantejament de Ernesto Valverde. Els de la plana es van plantar al Camp Nou amb una defensa molt avançada io amb la pressió molt amunt, fet que dificultava la sortida de pilota, l’habitual joc al mig del camp i l’arribada de pilotes a les puntes. El gol de Pedro va donar la sensació errònia de que el partit estava encarrilat, fet que es va veure ben aviat a la segona part que així no era i que fins i tot s’hagués pogut perdre si no fos per l’àrbitre o per alguna errada visitant.

Simplement va ser un mal partit contra un bon rival amb un gran plantejament, res més, probablement amb tot l’equip en forma s’hagués tret el partit endavant amb facilitat, probablement homes creatius com Iniesta o Messi haguessin destrossat la defensa avançada del Villareal, però això no ho sabrem mai, ara toca centrar-se en els pròxims partits i no pensar més en aquests dos punts perduts.

A nivell individual destacar el debut com a titular de Jonathan Dos Santos, el mexicà va fer un bon partit tot i que es va mostrar tímid amb la pilota als peus suposo que per la pressió d’actuar en el coliseu blaugrana, és molt jove i té molt talent, temps perquè promet grans coses. De nou destacar l’encert de cara a porta de Pedro i els detalls tècnics al mig de Sergio, gran inici però mica en mica a la segona part es va anar diluint encaparrat amb el seu duel particular amb Senna.
També un apunt de Zlatan, com a tot jugador gran li xiulen moltes faltes en atac, la majoria no ho són però haurà d'aprendre a conviure amb això per dur que sigui ja que li ensenyen massa targetes per protestar, es perdrà el partit de Tenerife per l'enesima falta, tot i qu een aquest cas era més que merescuda. Guardiola haurà de treballar perquè al suec no se li creuin els cables tan sovint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.