divendres, 22 de gener del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 19

Real Valladolid vs Barça
(Zorrilla, 23/01/10 20h)


Primer partit després del “paripé” d’entre setmana amb la renovació “de paraula” de Guardiola i una altra tanda de premis pels blaugranes: sis jugadors a l’onze de l’any, Ibra millor jugador d’Itàlia i Iniesta millor esportista espanyol segons Mundo Deportivo. A part el Barça designat millor equip dels últims vint anys, bones notícies que han fet desviar l’atenció del partit de Zorrilla i que poden ser una trampa pels jugadors blaugrana.

El Barça es presenta a Valladolid descansat, sense partit intersetmanal i amb les úniques baixes de Touré i Sergio que compliquen la posició del pivot defensiu blaugrana. Puyol tampoc va entrenar ahir amb els seus companys per molèsties a l’esquena, però sembla que el capità podrà ser titular a l’eix. La bona notícia és la tornada de Keita després de que Mali fos eliminada de la Copa d’Àfrica, Seydou estarà a disposició del Mister, però tampoc està clar quin serà el seu estat físic. Els de Pucela estan al límit del descens i en una situació crítica, per tant intentaran frenar al Barça com sigui.

Mendilibar plantejarà un partit incòmode pel barça i sortint ràpid a la contra amb gent com Diego Costa, Sesma o Cannobio. L’entrenador basc serà fidel als seus plantejaments i no es tancarà a darrera com fan sovint els equips petits, però tampoc es suïcidarà jugant-li de tu a tu a Guardiola. Amb un 4-2-3-1 a l’estil Robson intentarà obrir el camp per banda i controlar el mig del camp. L’onze que pot alinear aquest dissabte pot ser el format per: Villar, Lopez, Nivaldo, Prieto, Marcos, Pelé, Borja, Sesma, Cannobio, Nauzet i Diego Costa.

Guardiola tirarà de titulars veient que tots han pogut descansar i que la setmana que ve tampoc toca jugar en dimecres. L’única incògnita és qui completarà el mig del camp amb Xavi i Iniesta, hi ha la possibilitat de que sigui un central o que entri un noi del filial. Pep ha provat a Dima i a Marquez algunes estonetes, i Piqué va demostrar amb Catalunya que també hi pot rendir perfectament. Sent un partit a domicili sembla quie la opció del central sembla més factible per aportar solidesa al mig. Així doncs la possible alineació pot ser la formada per: Valdes, Alves, Dima, Puyol o Fontàs, Abidal, Piqué, Xavi, Iniesta, Henry, Messi i Zlatan.

3 comentaris:

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.