divendres, 29 de gener del 2010

LA PRÈVIA: Jornada 20

Sporting vs Barça
(Molinón, 30/01/10 20h)

Comença la segona volta de la lliga amb un desplaçament complicat pels blaugranes, el Molinón sempre ha estat un camp favorable als interessos culers, però Manolo Preciado és un bon entrenador i aquest any els de Gijón estan fent una bona campanya i poden ser un bon rival contra el Barça de Pep Guardiola. Allà va ser on fa un any i mig es va començar a forjar el Barça del triplet amb una victòria aclaparadora per 2-6 a la tercera jornada de la lliga, amb l’equip qüestionat després dels primers dos mals resultats.

Els blaugranes han tornat a gaudir d’una setmana d’entrenaments per preparar l’enfrontament i a la vegada recuperar gent absent en el partit de Zorrilla, com són el lesionat Sergio i Touré Yaya que ja ja ha tornat de la Copa d’Àfrica. L’únic dubte significatiu amb el que compta Pep Guardiola és amb el lateral Dani Alves que no es va entrenar amb molèsties al bessó de la cama dreta. Per la resta l’equip està al complet i amb gran motivació després del sopar de germanor de dimarts a Can Miralletes.

Els de Gijón tampoc tenen massa dubtes a l’alineació, només queda pendent saber qui ocuparà el pivot defensiu al costat de l’ex bètic Rivera (Portilla o Camacho) i qui jugarà de mitjapunta per darrera de Barral: Carmelo o De las Cuevas. Aquest any l’Sporting ha aconseguit formar una defensa bastant segura i solvent amb els fitxatges del francès Gregory i la cessió del blaugrana Botia. El barça haurà d’estar molt atent a Diego Castro, un jugador rapidíssim i molt hàbil que entrarà per la banda de Alves o qui jugui en el seu lloc.

L’esquema de preciado és el 4-2-3-1 amb dos pivots tres mitjapuntes i un homo sol coma referència. Coneixent a l’entrenador càntabra no es tirarà enrere descaradament ni es tornarà boig en la pressió als centrals blaugranes, plantejarà un partit conservador però sempre pensant en intentar robar la pilota amb superioritat al mig i tenint les línies juntes per dificultar el joc blaugrana. L’alineació de l’sporting pot ser la formada per: Juan Pablo, Lora, Gregory, Botía, Canella, Rivera, Portilla, Carmelo, Diego Castro, Moran i Barral.

Guardiola veient que tampoc hi ha partit intersetmanal i que la banda esquerre és la més forta dels de Gijón, pot ser que aposti per deixar descansar a Alves per tenir-lo al 100% contra el Getafe, posant a Puyol al lateral per frenar les internades de Diego Castro i els desdoblaments del perillós Canella (veure Descobrim a... nous talents de la lliga del 10 de Desembre 2009). Així doncs el possible onze que presentarà Guardiola seria el format per: Valdes, Puyol, Piqué, Milito, Abidal, Sergio o Keita, Xavi, Iniesta, Henry, Zlatan i Messi.

1 comentari:

  1. De moment estem punxant als mateixos camps que el Madrid (Bilbao, Osasuna) i el Madrid va empatar a Gijón... espero però que el barça s'en surti.

    Resultat curt, 0 a 1, gol de Keita.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.