dimecres, 13 de gener del 2010

LA PRÈVIA: Vuitens de Copa del Rei tornada

Sevilla vs Barça
(Sanchez Pizjuan, 13/01/10 22h)

Primera oportunitat per veure el Barça de Guardiola contra les cordes abans d’un partit, de moment s’han jugat finals, s’ha remuntat partits importants i s’ha estat eliminat en el descompte fins que algu màgic com “l’iniestazo” ha passat, però afrontar un partit amb un mal resultat de l’anada no ha passat mai (contra el Chelsea era un 0-0, enganyós però no tan dolent). Fins ara, el Barça sempre ha remuntat els partits, ha guanyat les finals i ha demostrat sobre el camp que eren els millors, avui de nou toca fer “la machada”, guanyar al Pizjuan per més d’un gol i tirar endavant a la copa amb els deures fets.

Des de principi d’any que l’aficionat culer té la mosca darrera l’orella pel parell de partits dolents que ha fet l’equip i per algun resultat desafortunat, res més lluny de la realitat, però sigui com sigui, avui és una gran ocasió perquè el Barça de Guardiola doni un cop de puny sobre la taula per recordar als socis que obliden ràpid i als madridistes malintencionats que el Barça de les sis copes està molt viu i que va a totes tan a la copa com en cada partit que disputa.

El Sevilla com en el partit d’anada té moltes baixes tan en forma de lesió com a la copa d’africa. Kanouté, “O fabuloso”, Zokora i Schillachi són baixa segura i Perotti i Konko són dubte però sembla que recuperen a gent com Adriano, Fernando Navarro i Navas després de la lesió del Camp Nou. Així doncs, l’equip que plantarà Manolo Jimenez al camp serà bastant similar al de l’anada, una linia de quatre, dos pivots, dos interiors molt profunds i un davanter assitit per una segona punta que sovint estarà incrustada al mig del camp tapant el joc del Barça. L’alineació podria ser la següent: Palop, Konko, Drago, Escudé, Navarro, Romaric, Duscher, Navas, Capel, Renato i Negredo.

Per part del Barça, segur que en Pep alinea un equip de gala, però segur que amb alguns retocs típics de la copa. Pinto estarà a la porteria i probablement Bojan i/o Pedro ocuparan la punta d’atac. Al mig els tres de sempre amb Sergio, Xavi i Iniesta per controlar la pilota i assistir als de dalt que avui tenen que fer molta feina. La incògnita està en l’eix de la defensa, amb la no convocatòria de Marquez, la tornada de Milito i la “desmotivació” de Piqué faltarà veure qui acompanyarà al capi Puyol al central blaugrana. Així doncs, l’onze blaugrana podria ser el format per: Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro o Bojan, Zlatan i Messi.

1 comentari:

  1. Avui tinc confiança en l'equip i crec que després de la victòria de diumenge l'equip sortirà a mossegar i s'endura l'eliminatòria, no sense dificultats).

    1-3 pels blaugranes, amb un Messi estelar i amb un bon Zlatan. Gols de Bojan, Messi i Iniesta.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.