dilluns, 18 de gener del 2010

LA CRÒNICA: Barça 4 - Sevilla 0

Bon partit dels blaugranes que van complir i tal com demandava l’afició van passar per sobre el Sevilla sense massa problemes. Un 4-0 rotund davant dels andalusos amb un equip de suplents i poc ambiciós. Si no hagués estat per les bones intervencions de Palop, el partit hagués pogut acabar en un resultat d’escàndol, ja que els de Jimenez van estar en tot moment dominats pels blaugranes i aculats a darrera esperant rebre el mínim número de gols.

Els de Pep Guardiola van fer un partit irregular però amb algunes estones de gran futbol. L’únic que no va estar del tot afortunat (apart de Marquez que està com està...) va ser Zlatan, se’l veia perdut i imprecís en el remat i la passada. El suec també té dret a tenir algun mal partit, però com sempre l’afició no en perdona una i ja es comencen a sentir les primeres critiques, injustificades d’altra banda.

Menció especial per Abidal, el frances està que es sur i el dissabte va fer una classe magistral de com ha de jugar un lateral, neutralitzant l’extrem dels contraris, ajudant a centrals i mitjos en les cobertures i pujant amb criteri per la banda per crear superioritat al mig, la passa del quart gol ja va ser la cirereta a un partidàs més de Eric. També destacar de nou a Henry, incisiu i voluntariós va tornar a desbordar a Konko, va atacar amb perill i segueix en una progressió ascendent, evidentment gran part de premsa i públic el tenen en el punt de mira i faci lo que faci el critiquen, però el “titi” està a un bon nivell.

Ara una setmaneta de descans (sense partit) per poder centrar-se en el partit de dissabte que ve a Zorrilla i anar carregant piles per un mes de gener que serà més tranquil del que s’esperava. L’únic contratemps la lesió de Sergio amb un cop als ronyons, que el farà descansar un dies i perdre’s la visita a Valladolid.