dimarts, 5 de gener del 2010

LA PRÈVIA: Copa del Rey - Vuitens de final anada

Barça vs Sevilla FC
(Camp Nou, 05/01/10 22h)

Partit de copa en mala època per dates i per la gran quantitat de baixes dels dos equips que deixen una mica descafeïnat un duel de Champions. Entre la Copa d’Àfrica que s’ha endut dos jugadors per equips i la plaga de lesions dels de Manolo Jimenez, el Sevilla es presenta al Camp Nou amb un equip estrany i ple de pedassos. El Barça per contra arriba al partit tres dies després de l’empat contra el Villareal i amb ganes de treure l’espina del mal resultat. Guardiola farà un equip de rotacions però on estaran jugadors importants com els reservats Messi i Iniesta i el sancionat en lliga Zlatan Ibrahimovic.

El Sevilla està en una mala ratxa de resultats, després de la derrota de dissabte al Calderón encadena quatre derrotes en els últims cinc partits, fet que els ha fet caure de les posicions de Champions i que els hi ha fet perdre la categoria de candidat a la lliga, de moment. Jimenez té baixes tan sensibles com les de Kanouté, Luis Fabiano, Zokora, Squillacci, Adriano,... Manolo Jimenez seguirà fidel al seu esquema de dos extrems ben profunds i un parell de puntes, tot i que probablement una de les puntes sigui Renato que també ajudarà molt al mig del camp. L’alineació sevillista pot ser la formada per: Palop, Konko, Escudé, Drago, F. Navarro, Duscher, Romaric, Renato, Navas, Capel i Negredo o Kone.

Pep Guardiola compta amb les baixes de Keita, Touré i les molèsties d’Abidal, així com la possibilitat de reservar alguns homes com Puyol, Piqué o Xavi. Entrarà l’equip de la copa amb Bojan, Dima i Pinto. La presencia de Messi i Zlatan en punta són garantia suficient per treure un bon resultat en aquest partit d’anada de vuitens. L’alineació que presentarà el Barça aquesta nit pot ser la formada per: Pinto, Alves, Dima, Marquez, Maxwell, Sergio, Thiago o Xavi, Iniesta, Bojan, Zlatan i Messi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.