dimarts, 24 de novembre del 2009

PRÈVIA: Champions fase de grups - Jornada 5

Barça vs Internazionale
(Camp Nou, 24/11/09 20.45)

Partit clau per les aspiracions blaugranes de seguir endavant en la Champions d’enguany i de pas per esvair els “fantasmes” que envolten l’equip en les ultimes jornades. Sembla que el triplet després de les campanyes des de Madrid i la ja coneguda “cagalera” barcelonista, ja fa temps que ha quedat en l’oblit i l’entorn ja fa dies que ha tornat a les andades i ja es dubta d’un equip que s’ha guanyat amb futbol el respecte de tot el continent futbolístic.

Aquesta nit toca nit màgica a l’estadi, amb un Inter que es presenta líder del grup a l’estadi i amb la clara idea de complicar-li l’existència als de Pep Guardiola. El grup esta molt igualat per tant cal estar atent també a l’altre partit, on Rubin i Dinamo es juguen les seves opcions a les gèlides terres dels tàrtars. De reüll tan catalans com italians hauran d’estar pendents del resultat de Kazan, ja que ara mateix els quatre equips es poden classificar i a l’hora quedar-ne fora.

A part de la importància intrínseca del match, també serà un dia especial al Camp Nou amb la tornada a l’estadi de il·lustres ex-blaugranes com Thiago Motta, Samuel Eto’o i fins i tot el controvertit Jose Mourinho. El retorn mes sonat evidentment serà el d’un camerunès hipermotivat i em ganes de despedir-se d’una afició que durant cinc anys li ha donat suport i amb la que ha mantingut una relació d’amor/odi força especial.

Mourinho ja ho va dir ahir, no pensa canviar la seva estratègia en funció de la participació o no de l’argenti Leo Messi, sigui com sigui el romanes Chivu jugarà al lateral esquerre i el seu plantejament serà l’habitual, un 4-4-2 molt rocós en el centre del camp amb dues puntes de llança molt perilloses en velocitat, com son Milito i el retornat Samuel Eto’o. L’equip que presentarà el portuguès serà presumiblement el format per: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Lucio, Chivu, Zanetti, Motta, Cambiasso o Sneijder, Stankovic, Milito i Eto’o.

Més incògnites te Pep Guardiola a l’hora de confeccionar un onze inicial de garanties. Les baixes d’Abidal, Toure i Marquez per grip i els dubtes dels dos cracks Messi i Zlatan fan que fins a l’últim moment no es pugui saber quina serà la formació blaugrana. A priori, s’espera que el suec sigui titular contra el seu ex equip, i l’argenti ho vegi des de la banqueta, però mai se sap... Així doncs el Barça formarà amb un onze del tipus: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Sergio, Xavi, Keita, Iniesta, Henry i Zlatan.

2 comentaris:

  1. Pufffff... veig un partit difícil i èpic en el seu final, però crec que serà una victòria blaugrana.

    2-1 amb la que espero sigui la nit d'Henry.

    ResponElimina
  2. Realment aquesta setmana veurem si ens hem de preocupar o encara tenim equip per estona.
    Jo soc dels que pensa que tenim equip per estona, si ho mirem fredament s'estan escapant punts i partits (no tants com sembla pel pessimisme que hi ha) però l'equip esta jugant be.
    Es lu de sempre, si la pilota entra (que entrarà) ens oblidarem en dos dies d'aquest minibatxe, si no entra podem caure en el barça d'epoques passades i haver de desmontar l'equip com ja s'ha fet altre cops...
    Jo confio que l'iniesta i l'henry es destapin, el pedro i el keita segueixin en la linea i que el marquez no faci la cagadeta de les seves, amb tot això n'hi ha prou per guanyar avui i el diumenge, si a sobre poden jugar l'zlatan i el messi (o un dels dos) això ja esta fet!!!

    ens veiem demà aqui per cel.lebrar-ho.

    ferencvaros.

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.