dilluns, 9 de novembre del 2009

LA CRÒNICA: Barça 4 - Mallorca 2

Partit gris dels blaugranes tot i el marcador. El vent i l'alineació de Guardiola va condicionar el joc de circulació del Barça i van fer que les absencies de Xavi i Iniesta al mig es notessin més de lo habitual. Joc més de directe del que estem acostumats, amb pilotes directes dels centrals per un zlatan estelar un cop més. El suec tot i el vent, baixava qualsevol pilota i la convertia en una possibilitat per els seus companys.
Capitol a part mereix la defensa blaugrana, en els últims partits s'està mostrant poc sòlida i amb molts dubtes en la circulació. Chigrinskiy no acaba de carburar, i fins i tot el gran Piquenbauer sembla haver entrat en una baixada en el seu rendiment. No n'hi ha per preocupar-se, però s'ha d'esta atent en una defensa on Abidal rendeix irregularment i els capitans Puyol i Valdes són els que estan aguantant el tipus. Ara amb la tornada d'Alves, s'espera que les coses tornin al seu lloc.
Gregorio Manzano va plantejar un partit amb dues linies molt clares, Webó en punta buscant les assitències de Borba Valero per darrera. Van jugar molt ordenats darrera però amenaçant poc a la reraguartdia culer. Van marcar un gol en un corner mal defensat i en un contraatac a les acaballes de partit. Poc bagatge ofensiu però tot i així van donar més problemes dels esperats.
Principi del partit molt espès dels blaugranes on es va notar l'absència dels petits, però on Sergio, Keita i Touré van intentar conduir el joc el millor que van poder. A dalt, Zlatan magistral i Henry i Pedro incisius per banda, però sense crear molt de perill, fins que el suec es va inventar una passada de videoteca i va obrir la llauna el canari. Després del corner marcat per Nunes van caure un parell de gols més, un de Pedro en una jugada embolicada i un d'Henry després d'una gran jugada d'estratègia. Segona part de tràmit amb gol de penal de Messi i el de Keita (del Mallorca) a les acaballes.
Partit estil bernabeu, mal joc i bastants gols a les dues porteries, si passa un cop no passa res, però si és així tota la temporada no m'extranya que a la capital s'emfadin amb el joc del seu equip...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.