dimarts, 17 de novembre del 2009

Mercato blaugrana i altres temes...

Setmana sense activitat blaugrana, com a mínim a nivell de partits del primer equip, per tant la premsa i l’entorn ocupats en altres coses.... Entre tots els temes, destaquen els canvis en la directiva, amb la inclusió de Sala i Martin a la tresoreria del club i el canvi de vicepresidents amb l’entrada de Perrin i la sortida de Franquesa. D’aquesta manera es comencen a posicionar les coses respecte a una possible successió a la presidència, amb l’entrada del “jaquetes” i la minimització de funcions de Fuster i la marxa de Franquesa. Queda mig any per entrar en campanya i les coses es comencen a veure mes clares a Can Barça, veurem finalment qui ser el candidat continuista i qui mes es quedarà en el camí....

Com a bona setmana sense futbol de primera, les especulacions de fitxatges s’han tornat a disparar, així doncs les opcions Robinho i Cesc prenen més força segona la premsa, així com Mascherano i Suarez també apareixen en un segon pla com a opcions de fitxatge. El cas del brasiler porta temps en portada, bàsicament per la evident necessitat d’un home de banda esquerre veient el fluix inici de campanya del francès “titi” Henry. L’arribada de l’ex madridista es planteja, en principi, com una cessió amb opció a compra, però sembla (sempre segons la premsa catalana) que el city no esta molt per la labor de deixar marxar l’estrella carioca, tot i que fa temps que escalfa la banqueta del City of Manchester. Veure’m com acaba el “culebrot” Robinho, si aquest aterra al Camp Nou i amb quines condicions.

L’altre tema cabdal sobre la taula del secretari tècnic, Txiki Begiristain, es la possible tornada a l’entitat culer d’un ex-integrant de la cantera com el gunner Cesc Fabregas. Tal com va passar la temporada passada amb el retorn de Gerard Piqué, s’especula cada cop amb mes força amb la tornada del d’Arenys de Mar. Si no és ara per Nadal, que es planteja a priori com una utopia, donada la cotització del jugador català, ben segur que un o varis candidats del Barça intentaran fer-se amb el nom del jugador de l’Arsenal entre les seves promeses electorals. L’interès del Real Madrid no fa mes que accentuar la pressa i la immediatesa de la contractació d’un Cesc que veuria amb molts bon ulls la tornada al club de la seva infantesa. Veure’m com acaba la historia, ja que Arsene Wenger no ha sigut mai un bon soci pels blaugranes a l’hora de comprar jugadors al club de Londres, i segur que les xifres del traspàs no seran, ni molt menys menyspreables.

Tan una opció com l’altre crea dubtes a l’afició culer, ja que l’arribada d’un “ex-merengue” i el retorn d’un de la cantera, que va marxar a mitja formació, sempre plantegen un dilema al cap dels barcelonistes. Està per veure si es concreten les operacions i que en pensen d’elles els socis i “patitzants” blaugranes. Sigui com sigui, la qualitat dels dos futbolistes esta més que contrastada, faltarà veure si s’acoblen a l’esquema de Pep Guardiola i si acaben triomfant i convencent a la parròquia blaugrana, sempre exigent i critica amb els nouvinguts.

Tu que opines? Et semblen bons fitxatges? Creus que encaixarien en l’esquema actual de Barça?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.