dimecres, 4 de novembre del 2009

LA PRÈVIA: Champions jornada 4

Rubin Kazan vs Barça
(Centralny Stadium, 04/44/09 18.30)

Partit complicat pels homes de Pep Guardiola, però on han de demostrar que son millor equip i que aspiren a tot aquesta temporada. Com diu el Mister, no hi ha excuses amb el fred, amb la gespa alta ni amb el possible camp nevat, el Barça ha de donar el do de pit en el gèlid Centralny Stadium de Kazan i començar a solucionar així la classificació. Si no es treu un bon resultat, els partits contra Inter i Dinamo es presentaran vitals de cara al futur europeu.

A priori el Barça hauria de guanyar el partit i mes després del resultat de l’anada i els pals que li van caure a l’equip Veure’m si el rendiment dels Messi, Iniesta, Xavi i companyia en el fred tàrtar és l’òptim, però s’espera que la major qualitat culer superi a les ganes i velocitat dels russos. Serà clau l’actuació d’un mig del camp potents, obrir una mica el camp amb Iniesta i la “pulga” i sobretot el rendiment de Zlatan, el qual avui pot ser vital amb les condicions climàtiques i del terreny de joc.

El Rubin amb la tornada del davanter Bukharov pot optar per un equip mes físic, amb la referència a dalt del “tanque” rus baixant pilotes per l’entrada d’una segona línea rapida i dinàmica amb Karadeniz i el “chori” Dominguez. També especial atenció al lateral esquerre argentí Ansaldi, gran velocitat i talent de l’ex-company de cantera a Newells de Messi i encarregat de marcar-lo aquesta nit. L’equip de Berdiyev i el seu rosari pot ser el format per: Rizhikov, Ansaldi, Navas, Sharonov, Salukvadze, Kaleshin, Noboa, Semak, Karadeniz, Dominguez i Bukharov.

El Barça tirarà d’un equip de gala per mantenir-se líder en el grup F de la Champions, i amb la tornada d’Alves a la convocatòria, recupera una peça clau en l’esquema de joc blaugrana. L’alineació pendent del dubte del brasiler, seria la formada per: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Toure, Keita, Xavi, Iniesta, Messi i Ibrahimovic.

Equip de sobres per guanyar a Rússia amb les condicions que sigui, veure’m però com acaba sent el partit. Tu com ho veus?

1 comentari:

  1. Avui serà complicat però no tant.... veig porteria a zero i un o dos gols del Barça (Zlatan i Messi).

    FORÇA BARÇA!!!

    ResponElimina

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.