dimarts, 10 de novembre del 2009

LA PRÈVIA: Copa del Rei - 1/16 de final tornada

Barça vs Cultural
(Camp Nou, 10/11/2009 22h)
Partit a priori de tràmit i on segurament Pep Guardiola reservarà uns quants titulars pel partit del cap de setmana. El 0-2 de l’anada és un gran resultat, però el Barça ha d’intentar no refiar-se, tenir un partit tranquil i passar com s’espera a la següent ronda de la copa del Rei.

L’equip d’Uribe presentarà un esquema semblant al de l’anada i amb el seu davanter Jito en ratxa, després del hat-trick de la ultima setmana de lliga. Intentaran frenar el joc de toc dels blaugrana amb les línies ben juntes i replegades per no permetre que els tocadors blaugrana juguin còmodes i puguin nodrir de pilotes als de dalt. L’alineació pot ser del tipus: Saizar; Cerveró, Salva, Tejedor, Gorka García; Pereira, Chema Mato; Yahvé, Chema, Ferrán; Jito.

Guardiola ha cridat a tres homes del filial (Oriol Romeu, Fontàs i Jonathan), els quals presumiblement farà jugar des del inici. Amb les baixes segures per lesió de dos peces claus en aquest inici de campanya, com Keita i Zlatan, i la reserva d’alguns titulars habituals, l’equip podria ser el format per: Pinto, Alves, Fontàs, Marquez, Maxwell, Sergio, Jonathan, Romeu, Pedro, Jeffren i Bojan.

Partit descafeïnat, amb la eliminatòria quasi resolta, a les deu de la nit, per la tele i amb poca gent el camp.... pocs al·licients pero vital conseguir passar la ronda i seguir vius en una copa del Rei que sempre es important, menys quan estàs eliminat es clar....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.