divendres, 20 de novembre del 2009

LA PRÈVIA: Jornada 11

Athletic Bilbao vs Barça
(San Mamés, 21/11/09 22h)
Després de la parada obligada per la repesca de seleccions pel mundial de Sud-àfrica, torna l’activitat blaugrana amb una setmana importantíssima amb tres partits clau. Primera parada a Bilbao per després enfrontar-se a dos grans rivals al Camp Nou, primer l’Inter de Samuel Eto’o i Mourinho i per postres el clàssic contra l’etern rival.

Tercera vegada que s’enfronten a l’Athletic de Bilbao aquesta temporada, amb balanç positiu pels blaugranes, amb victòria en els dos partits de la supercopa d’España. San Mames no és mai un camp fàcil però el Barça ha de demostrar perquè és el líder de la competició i ha de començar la setmana amb victòria per afrontar els transcendentals partits de dimarts i diumenge. Els de Caparros com sempre plantejaran un partit eminentment físic i feixuc on el mig del camp blaugrana serà clau de cara a controlar el partit i aconseguir nodrir de pilotes a les puntes.

Els “leones” com a tals sortiran a mossegar als homes d’en Pep i supliran la seva inferioritat tècnica amb una gran despesa física i motivació. Com sempre, sobre el camp un 4-4-2 amb dues línies ben juntes i dues puntes clares, una mes estàtica com Llorente i una més dinàmica com Toquero (o l’incansable Etxebe). Amb algunes baixes sensibles com les del jove Muñain i Ocio, l’equip bilbaí pot formar amb la següent alineació: Gorka, Iraola, Ustariz, Amorebieta, Koikili, Orbaiz, Martinez, Yeste, Susaeta, Toquero i Llorente.

Pep Guardiola es mes que probable que faci algunes rotacions de cara al pròxim partit de dimarts, després dels partits de seleccions d’entre setmana. Per tant, gent com Henry, el tocat Puyol, Iniesta o Touré poden descansar. També queda la incògnita de Ibra que s’està recuperant de les seves molèsties, així com Keita. Amb la baixa d’Abidal, ja no hi ha dubtes sobre qui ocuparà la banda esquerre de la defensa. L’equip que pot presentar el Barça a la catedral pot ser el següent: Valdes, Alves, Pique, Marquez, Maxwell, Sergio, Xavi, Keita, Messi, Pedro i Ibra o Iniesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.