dimecres, 11 de novembre del 2009

LA CRÒNICA: Barça 5 - Cultural 0

Bon resultat dels blaugranes davant d’una Cultural Lleonesa que en tot moment ha plantat cara i ha donat el màxim de les seves possibilitats. Primera part controlada però amb poca profunditat, ben diferent de la segona on els homes de Guardiola van sortir a mossegar i a demostrar qui era l’equip de primera divisió, cinc gols que haguessin pogut ser molts mes.

El Barça va ser just amb els lleonesos i amb la Copa del Rei, no va especular ni amb el marcador ni amb la clara diferencia de nivell d’ambdues entitats. Els culers van fer els deures ben fets, no van encaixar, van dominar la pilota i van marcar uns quants gols per divertir als mes de vint-i-tres mil valents que es van apropar a l’estadi. Tot i reservar jugadors, homes com Messi i Xavi van entrar a la segona part per apuntalar l’equip i no relaxar-se ni en el tram final d’eliminatòria, una lliçó de respecte pel rival i la competició.

A nivell individual, partit correcte d ela defensa tot i que poc exigida, al mig del camp un bon Sergio, un sobri Jonathan i un actiu Iniesta i a dalt lo de sempre, Pedro i Jeffren ràpids i intentant-ho constantment, el canari sempre marcant i Bojan aprofitant les poques oportunitats que te aquest any. A la segona part va entrar un sòlid Fontàs i dos cracks que van deixar una classe magistral pels pobres jugadors lleonesos que nomes feien que recollir la pilota de dins la xarxa.

La Cultu va donar-ho tot i no va entrar en el joc subterrani ni les entrades dures contra els cracks blaugranes, la qual cosa es d’agrair en els temps que corren. En general, una eliminatòria ben resolta i amb un bon balanç pels homes de Pep Guardiola, a veure ara qui es el següent rival a vuitens de final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa el teu comentari, sempre amb respecte per els usuaris del Blog i tothom en general, Gràcies.